4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Visburrito met tomatensla

Visburrito met tomatensla

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter zure room

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel Mexicaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel chilipoeder

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse bieslook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

400 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar

4 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

theelepel tabasco
3 eetlepels verse koriander

dit product is niet beschikbaar

1 kleine rode ui

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

400 gram tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Meng de tomaten met de citroenrasp en de helft van het citroensap, de sjalotjes, 2 eetlepels koriander, tabasco en zout door elkaar tot een salsa (dit kan een dag van tevoren).
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de tortillawraps circa 3 minuten in de oven zodat ze soepel worden. Meng de kabeljauw met de rest van het citroensap, de rest van de koriander, de peterselie, chilipoeder en zout.
  • 3 Schep het vismengsel in het midden van de tortilla’s en schep er 1 eetlepel zure room op. Vouw de zijkanten van de tortilla over de vulling en rol of vouw de tortilla’s.
  • 4 Leg de burrito’s op de bakplaat, bestrijk ze met olijfolie en zet ze circa 15 minuten in de oven tot ze knapperig en gaar zijn. Serveer de salsa erbij.

bereidingstip

Weinig tijd? Kies voor pittige tacosalsa uit een potje of maak de salsa een dag van tevoren.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 350 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 25 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté