2 personen
eenvoudig
35 min.
hoofdgerecht
recepten Viscuisine met Bretonse notensalade

Viscuisine met Bretonse notensalade

ingrediënten


35 min
2 personen
100 gram ontbijtspek

dit product is niet beschikbaar

50 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel dijonmosterd

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels notenolie
75 gram gemengde bladsla

dit product is niet beschikbaar

1 krop sla

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 sneeën stokbroden

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de Iglo Viscuisine volgens de aanwijzing op de verpakking. Wrijf de sneetjes stokbrood in met halve teentjes knoflook en bestrijk het brood met olijfolie. Rooster de sneetjes in de warme oven lichtbruin.
  • 2 Verdeel de sla over 2 borden. Roer een dressing van de rest van de olijfolie, notenolie, rodewijnazijn, mosterd, peper en zout. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan en bak het spek licht krokant.
  • 3 Verdeel noten en spek over de sla en giet de dressing erover.Serveer de salade en het brood bij de Iglo Viscuisine Bretagne.

bereidingstip

Neem in plaats van Iglo Viscuisine Bretagne eens Viscuisine Italiano of Florentine.

wijnadvies

Vis moet zwemmen, in de zee, in een beetje boter en... in Muscadet wijn!


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1070 kcal
vet 87 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 34 gram
eiwit 36 gram