4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Visfilet met kurkuma, noedels en cashewnoten

Visfilet met kurkuma, noedels en cashewnoten

ingrediënten


20 min
4 personen
1 bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

1 bosje dille

dit product is niet beschikbaar

8 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram cashewnoten

dit product is niet beschikbaar

250 gram rijstmie

dit product is niet beschikbaar

4 pangasiusfilets

dit product is niet beschikbaar

4 tilapiafilets

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels Thaise vissaus

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse gember

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kurkuma

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan.
  • 2 Verhit de olie en fruit hierin de bosui en dille circa 5 minuten op middelhoge stand. Voeg de cashewnoten en vis met de marinade toe en bak deze in circa 8 minuten gaar.
  • 3 Verdeel de noedels over 4 borden. Leg de visfilets erbij en verdeel de bosui en cashewnoten erover. Serveer met de rest van de vissaus, schijfjes limoen, basilicum en koriander.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 180 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 27 gram