4 personen
gemiddeld
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
recepten Visfritters met limoen en kokosdip

Visfritters met limoen en kokosdip

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepel limoensap

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel Thaise rode currypasta
100 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter arachideolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram visfilets

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter mineraalwater met koolzuur

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bloem

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Roer de bloem met het mineraalwater goed door tot een glad mengsel. Roer er het limoensap, de -rasp en rode peper door en laat even staan.
  • 2 Snijd de visfilet in dunne repen en bestrooi ze met wat zout.
  • 3 Roer het bloemmengsel nog even goed door en schep de visreepjes erdoor.
  • 4 Verwarm de olie in een wok. Frituur de visreepjes in porties snel bruin en houd ze eventueel warm in de oven.
  • 5 Roer de kokosmelk met de currypasta en limoensap door en serveer de dip in een kommetje bij de visfritters.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 270 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 19 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté