4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Vislasagne met komkommersalade

Vislasagne met komkommersalade

ingrediënten


30 min
4 personen
2 eetlepels dille

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels volle yoghurt

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mayonaise

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar

100 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

1 bakje cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

2 potten pastasaus

dit product is niet beschikbaar

1 blikje ansjovisfilet

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes tonijn

dit product is niet beschikbaar

3 paprika's

dit product is niet beschikbaar

300 gram lasagnebladen

dit product is niet beschikbaar

300 gram lasagnebladen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Leg 1/3 van de lasag­nebladen op de bodem van de ovenschaal. Meng de paprika­blokjes, tonijn en ansjovis met de pastasaus. Schep 1/3 van deze saus over de lasagnebladen. Herhaal deze laagjes twee keer.
  • 3 Verdeel de tomaatjes met de snijzijde naar boven over de bovenste laag saus. Verdeel de kaas erover en zet de lasagne 20 minuten in het midden van de oven.
  • 4 Meng intussen de kom­kommerplakjes met mayonaise, yoghurt, citroensap, dille, zout en peper. Serveer deze kom­kommersalade bij de lasagne.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 725 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 68 gram
eiwit 40 gram