4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch, hoofdgerecht
home recepten Visminestrone met olijvenbrood

Visminestrone met olijvenbrood

ingrediënten


20 min
4 personen
olijfolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram zwarte olijven

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

300 milliliter Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

300 gram zelfrijzend bakmeel

dit product is niet beschikbaar

1 handje bladselderij

dit product is niet beschikbaar

1 handje peterselie

dit product is niet beschikbaar

300 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar

1 blik borlottibonen
1 blik witte bonen
200 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

250 gram groene asperges
1 courgette

dit product is niet beschikbaar

100 gram schelpjespasta

dit product is niet beschikbaar

1 prei

dit product is niet beschikbaar

1 liter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

deegroller

bakpapier

  • 1 Kook voor de minestrone de bouillon met de prei, pasta, courgette, asperges, doperwten en bonen circa 5 minuten. Voeg de vis toe en kook zachtjes 4-5 minuten.
  • 2 Bestrooi de soep met de peterselie en serveer met het warme olijvenbrood.

wijnadvies

Wijn en soep. Een lastige keuze? Nee hoor! Want de Favoritos Rosé biedt eerste hulp bij wijn-spijsadviezen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 845 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 98 gram
eiwit 50 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté