4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Vispotje met doperwten en aardappelpuree

Vispotje met doperwten en aardappelpuree

ingrediënten


20 min
4 personen
900 gram aardappelpuree

dit product is niet beschikbaar

250 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

200 gram garnalen

dit product is niet beschikbaar

4 kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel maizena

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter visbouillon

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

2 preien

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit de boter in een koekenpan en bak de knoflook en prei circa 4 minuten. Roer het citroensap, de room en bouillon erdoor. Voeg de maizena toe en roer nog even door.
  • 2 Verdeel de kabeljauw, garnalen en erwten over de ovenschaal en schep het preimengsel met de roomsaus erop. Verdeel de aardappelpuree erover en strijk uit met een vork.
  • 3 Bak de schotel in de oven in 20-25 minuten gaar en goudbruin.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 715 kcal
vet 35 gram
verzadigd vet 23 gram
koolhydraten 52 gram
eiwit 42 gram