4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Visstoofpot met gember, komijn en rode peper

Visstoofpot met gember, komijn en rode peper

ingrediënten


20 min
4 personen
600 gram visfilets

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

visbouillontablet
1 theelepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel komijnzaad

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels gemberpoeder (djahé)

dit product is niet beschikbaar

1 groene peper

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de olie op middelhoge stand en fruit hierin de ui, de knoflook, de peper, de gember en de komijn een paar minuten, maar laat niet kleuren.
  • 2 Los het halve bouillonblokje op in 200 ml kokend water. Giet dit samen met de kokosmelk in de pan en laat aan de kook komen.
  • 3 Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met zout. Leg ze in de saus en laat in 5 minuten gaar stoven. Serveer met brood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 220 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 28 gram