bakplaat met bakpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
bakplaat met bakpapier
bereiden
bereidingstip
Vervang het bladerdeeg door filodeeg. Leg daarvoor 4-6 vellen filodeeg, 5 bestreken met gesmolten boter, op elkaar. Vul het deeg en rol op.. Neem paksoi of snijbiet in plaats van spinazie.. Met een scherp mes kun je het deeg goed insnijden. Gebruik juist een kartelmes om de Wellington in mooie, strakke plakken te verdelen.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.
wijnadvies
Rood bevalt deze Wellington wel. Denk aan Bourgogne Pinot Noir. Of anders een mooie, rijpe cabernet sauvignon: Chileense Indomita Reserva, Hardy’s of Berglicht.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 1005 kcal |
vet | 74 gram |
verzadigd vet | 31 gram |
koolhydraten | 49 gram |
eiwit | 30 gram |
WEB01-SPAR-PU