eenvoudig
20 min.
lunch, klein gerecht, brunch
home recepten Wentelteefjes met pancetta en parmezaan

Wentelteefjes met pancetta en parmezaan

ingrediënten


20 min
100 gram boter

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

150 gram pancetta

dit product is niet beschikbaar

6 sneeën brood

dit product is niet beschikbaar

75 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

300 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop de eieren los met de melk, kruiden, kaas, zout en peper. Leg de sneetjes brood in dit eimengsel.
  • 2 Rooster de plakjes pancetta in een droge, hete koekenpan krokant. Houd apart.
  • 3 Verhit 1-2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de geweekte sneetjes brood op middelhoge stand in circa 2 minuten per kant tot krokante wentelteefjes.
  • 4 Serveer de wentelteefjes met de gebakken pancetta en bestrooi met nog wat parmezaan.

bereidingstip

Vervang de pancetta in dit recept door ontbijtspek.. Neem geraspte cheddar in plaats van Parmezaanse kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 360 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 17 gram
eiwit 20 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté