6 personen
gemiddeld
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Witte chocoladefondue met fruit

Witte chocoladefondue met fruit

ingrediënten


25 min
6 personen
aardbei

dit product is niet beschikbaar

ananas

dit product is niet beschikbaar

appel

dit product is niet beschikbaar

kiwi

dit product is niet beschikbaar

banaan

dit product is niet beschikbaar

750 gram fruit naar keuze

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

40 gram boter

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter halfvolle melk

dit product is niet beschikbaar

300 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Hak of breek de chocolade in kleine stukjes. Verwarm de melk au bain-marie. Laat de chocolade al roerend in de melk smelten.
  • 2 Roer eerst de boter erdoor en als die gesmolten is de slagroom.
  • 3 Giet de warme chocoladefondue over in de pan van een fonduestel. Houd de chocoladefondue warm.
  • 4 Prik stukjes fruit aan een fonduevork en doop in de fondue.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 470 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 47 gram
eiwit 5 gram