eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Worstjes met sjalot-appelsaus

Worstjes met sjalot-appelsaus

ingrediënten


25 min
75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter rundvleesbouillon

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel bloem

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel bruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

1 kleine appel

dit product is niet beschikbaar

3 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

8 saucijzen

dit product is niet beschikbaar

8 chipolataworstjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster de worstjes op de barbecue. Verhit intussen de olie in een koekenpan en fruit hierin de sjalot. Voeg de appel en basterdsuiker toe en bak 5 minuten. Voeg de bloem toe en bak 2 minuten mee.
  • 2 Voeg de mosterd en bouillon toe en kook tot de saus is ingedikt. Leg de rucola op borden en verdeel de worstjes erover. Lepel de saus erover en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram