2 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
recepten Wrap met geitenkaas en kruidensla

Wrap met geitenkaas en kruidensla

ingrediënten


20 min
2 personen
1 theelepel citroensap
50 mililiter kookroom
1 eetlepel chilisaus
25 gram rucola
2 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

25 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

25 gram gemengde bladsla

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel chilisaus

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 appel

dit product is niet beschikbaar

6 dadels

dit product is niet beschikbaar

2 appels
6 gedroogde vijgen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie
50 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

50 gram walnoten
150 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

1 pak tortilla wraps
50 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

150 gram zachte geitenkaas

  • 1 Rooster de noten in een droge hete koekenpan. Hak de helft van de noten.
  • 2 Meng de geitenkaas met de room, peper, de vijgen of dadels en de gehakte noten.
  • 3 Besprenkel de appel met de helft van het citroensap.
  • 4 Meng olijfolie, de rest van het citroensap en de chilisaus en schep dit door de gemengde sla.
  • 5 Verwarm de tortilla's in een droge hete koekenpan of afgedekt 20 seconden op 800 Watt in de magnetron.
  • 6 Verdeel het geitenkaasmengsel erover. Leg daarop de kruidensla met appel en noten.
  • 7 Rol de tortilla tot een wrap en snijd deze eventueel schuin door.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

wijnadvies

Een fris-krokant gerecht vraagt om een dito wijn, huiswijn Wit Droog of Jean Sablenay Sauvignon Blanc bijvoorbeeld.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 845 kcal
vet 45 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 81 gram
eiwit 24 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté