8 personen
eenvoudig
15 min.
tussendoortje, nagerecht
home recepten Yoghurtijs perzik-bosvruchten

Yoghurtijs perzik-bosvruchten

ingrediënten


15 min
8 personen
150 gram diepvriesbosvruchten

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter yoghurt

dit product is niet beschikbaar

75 gram suiker

dit product is niet beschikbaar

500 gram perziken

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Pureer de perziken met de suiker en de yoghurt.
  • 2 Vul de helft van de vormpjes (zonder stokje) met dit mengsel en zet circa 30 minuten in de diepvries.
  • 3 Leg op de perzikyoghurt een laagje diepvriesbosvruchten en vul de vormpjes af met de rest van de yoghurt.
  • 4 Zet de stokjes erin en zet de ijsjes weer in de diepvries.

bereidingstip

Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen. . Sluit de vormen met de deksels en de stokjes. . Voor het opeten: laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 75 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 1 gram