4 personen
gemiddeld
15 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Zabaglione allo rosato

Zabaglione allo rosato

ingrediënten


15 min
4 personen
4 lange vingers

dit product is niet beschikbaar

4 bitterkoekjes

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter mousserende rosé
3 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

4 eidooiers

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop in een metalen of glazen kom de eidooiers met de suiker en de rosato met een elektrische mixer schuimig en zet de kom op een pan met een laagje kokend water.
  • 2 Het water mag de kom niet raken. Blijf met de mixer circa 5 minuten kloppen tot een schuimige en romige mousse. Giet deze in hoge glazen en serveer met de koekjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 145 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 13 gram
eiwit 4 gram