8 personen
eenvoudig
10 min.
voorgerecht
home recepten Zalm ceviche

Zalm ceviche

ingrediënten


10 min
8 personen
2 eetlepels dille

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gemberwortel

dit product is niet beschikbaar

2 limoenen

dit product is niet beschikbaar

400 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

  • 1 Snijd de zalm in heel dunne plakjes en leg deze op een platte schaal.
  • 2 Meng het limoensap met de gemberwortel en de bosuitjes en giet dit over de zalm.
  • 3 Maal er wat zout en peper over en dek af met vershoudfolie. Laat minimaal een uur in de koelkast marineren.
  • 4 Verdeel de plakjes zalm over kleine bordjes en garneer met gehakte dille.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 110 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 10 gram