eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Zalmvlinders met honing-mosterdsaus

Zalmvlinders met honing-mosterdsaus

ingrediënten


20 min
1 flesje honing-mosterddressing

dit product is niet beschikbaar

150 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes diepvriesbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar en prik ze hier en daar in met een vork. Leg de gerookte zalm erop.
  • 3 Rol van twee kanten de zijkanten van het deeg met de zalm naar elkaar toe tot op de helft. Zet circa 30 minuten in de diepvries.
  • 4 Snijd de rollen in plakken en leg ze op de bakplaat. Bestrijk met de dressing.
  • 5 Bak de vlinders in het midden van de oven in 12 minuten goudbruin.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram