gemiddeld
25 min.
bijgerecht
recepten Zilveruitjes-chutney

Zilveruitjes-chutney

ingrediënten


25 min
1 eetlepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gember

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels bruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels rozijnen

dit product is niet beschikbaar

1 pot zilveruitje

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

  • 1 Verdeel de inhoud van de pot zilveruitjes in 2 delen. Hak de helft fijn in een keukenmachine. Doe deze samen met de hele zilveruitjes en het vocht uit de pot in een steelpan.
  • 2 Voeg de rozijnen, basterdsuiker, ketchup, gember en kerriepoeder toe en laat circa 15 minuten inkoken tot een chutney. Serveer met een kaasplankje of als tafelzuur bij een stamppot.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté