4 personen
gemiddeld
10 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Zoete-aardappeltoastjes met kaas-notencrumble

Zoete-aardappeltoastjes met kaas-notencrumble

ingrediënten


10 min
4 personen
1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 walnoten
1 theelepel tijm

dit product is niet beschikbaar

50 gram feta

dit product is niet beschikbaar

zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 zoete aardappels

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 220ºC. Boen de zoete aardappels schoon en snijd ze in plakken van ½ cm dik. Leg op de bakplaat en bestrijk met olijf- of zonnebloemolie. Bestrooi met zout en peper en rooster hoog in de oven in circa 10 minuten gaar en bruin. Laat afkoelen.
  • 2 Maak intussen een topping van de feta, tijm, walnoten en 1 eetlepel olijfolie. Leg de aardappeltoastjes op een borrelplank of schaal en verdeel de topping erover. Serveer direct.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram