gemiddeld
30 min.
bijgerecht
home recepten Zoete abrikozenchutney

Zoete abrikozenchutney

ingrediënten


30 min
1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

1 snufje kardemompoeder
8 abrikozen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel stemgember
1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de sjalotten en knoflook. Voeg de stemgember, abrikozen (vers, gedroogd of uit blik), kardemompoeder, honing, wittewijnazijn en naar wens de rode peper toe.
  • 2 Laat op middelhoge stand circa 20 minuten zachtjes stoven.

bereidingstip

Lekker bij vlees of een kaasplankje.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram