kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Reign energy drink oranje dreamsicle

Reign

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

1 . 69

250 Milliliter

Boost je dag, suikervrij met Orange Dreamsicle.

  • Bevat BCAA, cafeïne, L-arginine
  • Geen suikers toegevoegd
  • Slechts 16 calorieën per blik

omschrijving

Blink uit met Reign Oranje Dreamsicle Energetic Drink Zoek jij naar die extra boost op je borrelmoment? Maak dan kennis met de smaakvolle oranje dreamsicle energy drink van het A-merk Reign. Deze bruisende drank komt in een stevig blik van 250.0 MLT, en is precies wat je nodig hebt om weer op volle toeren te gaan. Met zijn unieke mix van BCCA, cafeïne, L-arganine en een hint van sinaasappelsmaak zal deze energie drank zowel je smaakpapillen als je energieniveau prikkelen. En dat allemaal voor slechts 16 calorieën per blik, absoluut suikervrij! Bewaar en gebruik Reign Oranje Dreamsicle Energy Drink Omdat je Reign Energy Drink in een blik komt, is deze gemakkelijk te bewaren in jouw koelkast of zelfs in een koeltas voor onderweg. Het is verstandig om het blik goed geschud te houden voordat je het opent. Wetende dat energiedrankjes cafeïne bevatten is het altijd raadzaam om met mate te drinken. Zorg er dus voor dat je geniet van je Reign Oranje Dreamsicle, maar doe het op een verantwoorde manier. Meer over Reign Oranje Dreamsicle Energy Drink Reign's oranje dreamsicle energy drink is uniek in zijn soort, maar als je zoekt naar een alternatief, kun je ook kijken naar andere energiedranken met een fruitige smaak. Let wel: deze specifieke variant van Reign onderscheidt zich door de toevoeging van vitamine B en zoetstoffen, die je misschien niet in andere merken vindt. Vergeet niet dat deze energy drink bij uitstek geschikt is voor het borrelmoment, perfect passend bij zoute snacks of naast een frisse salade. Probeer het zelf en ervaar de sprankeling van de Reign Oranje Dreamsicle!
  • Koolzuurhoudende drank met sinaasappelsmaak en toegevoegde vitamines B met zoetstoffen. Bevat BCCA [vertakte keten aminozuren (L-leucine, L-isoleucine, L-valine)], cafeïne en L-arginine
  • Hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, of personen die gevoelig zijn voor cafeïne (32mg/ 100ml). Drink met mate in het kader van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
sprankelend water, voedingszuur (citroenzuur), aroma’s, zuurteregelaars (natriumcitraten, magnesiumhydroxide, kaliumcitraten), BCAA (0.2%) (L-leucine, L-isoleucine, L-valine), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-K, steviolglycosiden uit stevia), cafeïne (0.03%), L-arginine (0.01%), vitamines (niacine, B6, B12).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.2

Koolhydraten 0.7

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.11

bewaren

Koel en droog bewaren

contactgegevens

COCA-COLA ENT.NED.B.V. K2

Reign energy drink oranje dreamsicle
1 . 69
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst