kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Reign energy drink razzle berry blik

Reign

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

1 . 69

250 Milliliter

Boost je borrel, zero suiker, max power!

  • Boost met BCAA's, cafeïne, L-arginine
  • Zonder suiker, puur genieten
  • Slechts 16 calorieën per blik

omschrijving

Energie voor Elke Dag met Reign Razzle Berry Ben je op zoek naar een verfrissende en smaakvolle energy drink die jouw energieniveau op peil brengt? Kies dan voor de razzle berry van Reign. Dit is een A-merk energy drink in blik, met een heerlijke frambozensmaak en toegevoegde vitamines B. De verkwikkende inhoud van 250 MLT is perfect voor bij je borrel of na je workout. Daarnaast bevat deze razzle berry geen suiker, maar wel BCCA, cafeïne en L-arginine. Je geniet dus van een smakelijke boost voor je dag, en dat met slechts 16 calorieën. Bewaar en gebruik de Reign Razzle Berry De Reign razzle berry drink is gemakkelijk te bewaren. Je kunt de blikjes het beste op een koele en droge plaats opslaan. De houdbaarheidsdatum staat altijd op het blik aangegeven, zodat je altijd weet dat jouw energy drink fris en veilig is. Doordat de razzle berry in een blikje zit, is het gemakkelijk mee te nemen en te openen wanneer jij klaar bent voor jouw energieboost. Drink deze lekkere en effectieve energy drink altijd met mate om de effecten op een gezonde manier te ervaren. Meer over de Reign Razzle Berry Als je normaal gesproken voor suikerrijke energy drinks kiest, waarom probeer je de Reign razzle berry dan niet eens? Met zijn lekkere frambozensmaak, geen suiker en slechts 16 calorieën per blik, is dit een geweldig alternatief. Probeer hem eens in plaats van jouw gewone energy drink en ontdek het verschil. Hoewel de razzle berry perfect is voor bij de borrel, past deze ook goed bij verschillende soorten snacks. Een gezondere keuze voor een energy drink, die jou de hele dag door laat stralen.
  • Koolzuurhoudende drank met framboossmaak en toegevoegde vitamines B met zoetstoffen. Bevat BCCA [vertakte keten aminozuren (L-leucine, L-isoleucine, L-valine)], cafeïne en L-arginine
  • Hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, of personen die gevoelig zijn voor cafeïne (32mg/ 100ml). Drink met mate in het kader van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
sprankelend water, voedingszuren (citroenzuur, fosforzuur), zuurteregelaars (calciumlactaat, natriumcitraten, magnesiumhydroxide, kaliumcitraten), BCAA (0.2%) (L-leucine, L-isoleucine, L-valine), aroma’s, conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-K, steviolglycosiden uit stevia), cafeïne (0.03%), L-arginine (0.01%), vitamines (niacine, B6, B12).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.2

Koolhydraten 0.9

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.11

bewaren

Koel en droog bewaren

contactgegevens

COCA-COLA ENT.NED.B.V. K2

Reign energy drink razzle berry blik
1 . 69
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip