kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Rockstar rockstar energy zero

Rockstar

1 . 45

250 Milliliter

Rockstar Energy Zero: IJskoude, verfrissende kick!

  • IJSkoud het lekkerste!
  • Verfrissend en caloriearm
  • Rockstar vibe, zero sugar!

omschrijving

Rockstar Energy Zero: Verfrissend, Zuiver, IJskoud! Bij SPAR pakken we energie uit blik! De Rockstar Energy Zero is jouw bron van energie in een oogwenk. Deze populaire energiedrank uit Amerika zit boordevol kracht, maar met nul suiker. Een blikje van 250 MLT biedt de perfecte hoeveelheid om jouw dorst te lessen en jouw energieniveau op te peppen. Perfect voor dat laatste extra duwtje tijdens de borreltijd! Bewaar en gebruik Rockstar Energy Zero Het beste maak je gebruik van de Rockstar Energy Zero door het ijskoud te houden en te genieten op elk moment dat je een energieboost nodig hebt. Bewaar je blikje in de koelkast voor een optimaal verfrissend effect. Een leeg blikje zorgt ervoor dat je hunkert naar meer, maar om de energieboost te verzachten en te genieten van de smaak, raden we je aan dit drankje met mate te drinken. Meer over Rockstar Energy Zero Als je geniet van de koude, tintelende sensatie van Rockstar Energy Zero, probeer dan een van de andere varianten van het merk. Van traditionele energiedrankjes tot unieke smaken, er is altijd een Rockstar die perfect aansluit bij jouw stemming of activiteit. Let er wel op: hoewel dit drankje heerlijk is en zeker een pick-me-up biedt, is het een alternatief voor de gebruikelijke cafeïnehoudende dranken en geen vervanging voor een evenwichtig dieet of goede nachtrust. Blijf schoon drinken en geniet van je Rockstar Energy Zero!
  • Koolzuurhoudende, gearomatiseerde energiedrank met zoetstoffen en toegevoegde cafeïne, vitamines en taurine.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (31 mg/100 ml).
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, smaakversterker (erytritol), voedingszuur (citroenzuur), zuurteregelaars (natriumcitraat, kaliumfosfaat), aroma's, verdikkingsmiddel (pectine), zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-K), cafeïne (0,03%), vitamines (C, Niacine, B6), kleurstof (ammonia karamel, riboflavinen), taurine (0,02%), inositol, ginseng extract (0,003%).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0.7

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.18

bewaren

Koel en droog bewaren.

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

VRUMONA B.V. K2

Rockstar rockstar energy zero
1 . 45
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes