kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Senseo koffiepads classic

Senseo

5 . 65

36 Stuks

Een evenwichtige koffie van medium gebrande Arabica- en Robustabonen voor een rijke smaak, met een heerlijke cremalaag. Geniet met één druk op de knop van een vers kopje Senseo® Classic koffie.

  • evenwichtig en rond van smaak
  • medium gebrande Arabica- en Robustabonen voor een rijke smaak
  • Rainforest Alliance gecertificeerd

omschrijving
  • Ontdek De Klassieker: SENSEO Classic Koffiepads Met SENSEO classic koffiepads begin je jouw dag juist. Deze elegante klassieker bevat medium gebrande Arabica- en Robustabonen die een evenwichtig en rond van smaak vormen. Met 36 in een zak, ben je verzekerd van vele momenten van puur koffieplezier. Maskeer je klaar voor het tintelende gevoel van de eerste slok elke ochtend met SENSEO classic koffiepads. Bewaar en gebruik SENSEO Classic Koffiepads Bewaar jouw SENSEO classic koffiepads in een droge en koele omgeving. Het behoudt de kwaliteit en aroma van de medium gebrande Arabica- en Robustabonen voor een rijke smaak. Koffiepads zijn lang houdbaar, maar controleer altijd de houdbaarheidsdatum op de verpakking. Met één druk op de knop van je SENSEO-koffiezetapparaat geniet je van een perfect gebalanceerd kopje koffie met een heerlijke cremalaag. Meer over SENSEO Classic Koffiepads Als je van een evenwichtige en ronde smaak houdt, zijn SENSEO classic koffiepads jouw ideale keuze. Mocht je eens iets nieuws willen proberen, dan zijn er andere SENSEO koffiepads met diverse smaakvarianten verkrijgbaar bij SPAR. Van donkere roasting tot cappuccino, er is altijd wel een smaak die bij jou past. Jouw SENSEO classic koffiepads zijn Rainforest Alliance gecertificeerd, dit betekent dat de bonen op een duurzame en sociaal verantwoorde manier zijn geproduceerd. Pak dus gerust nog een kopje, je drinkt niet alleen heerlijke koffie, maar draagt ook bij aan een betere wereld.
  • gemalen koffie in pads
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer.
inhoud en gewicht

36 Stuks

bewaren

Wij adviseren om de SENSEO koffiepads op een koele, droge plek te bewaren tot 2-3 weken na opening.

gebruik
Gebruik de enkele padhouder voor 1 kopje koffie en de dubbele padhouder voor 2 kopjes koffie. Na gebruik de padhouder naspoelen met water.

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW


Senseo koffiepads classic
5 . 65