kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Senseo koffiepads strong

Senseo

5 . 65

36 Stuks

Een sterke koffie van donker gebrande Arabica- en Robustabonen voor een rijke en krachtige smaak, met een heerlijke cremalaag. Geniet met één druk op de knop van een vers kopje Senseo® Strong koffie.

  • aromatisch en krachtig van smaak
  • Rainforest Alliance gecertificeerd
  • te gebruiken in SENSEO® koffiepadmachines

omschrijving

Energieboost met SENSEO Strong Koffiepads! Ben jij een echte koffieliefhebber die houdt van een sterk, vol aroma? De SENSEO Strong koffiepads zijn het perfecte begin (of vervolg!) van jouw dag. Deze heerlijke koffiepads zijn aromatisch en krachtig van smaak, wat je helpt om vol energie jouw dag door te komen. Deze pack bestaat uit 36 zakjes donker gebrande Arabica- en Robustabonen die garant staan voor een rijke, sterke, en krachtige smaak, afgetopt met een heerlijke cremalaag. Bewaar en gebruik SENSEO Strong Koffiepads Elk zakje van de SENSEO Strong Koffiepads is perfect om te gebruiken in je SENSEO® koffiepadmachine. Zorg ervoor dat je de zakjes op een droge, koele plek bewaart om de verse en krachtige smaken te behouden. De koffiepads zijn het beste te gebruiken wanneer ze vers zijn, dus zorg ervoor dat je ze niet te lang open laat liggen! Voor optimaal genot kun je deze koffie het beste consumeren tijdens het ontbijt of de lunch. Meer over SENSEO Strong Koffiepads Ben je op zoek naar een alternatief voor de SENSEO Strong koffiepads? Probeer dan de lichtere varianten van SENSEO koffiepads voor een mildere smaak. Wil je nog milieuvriendelijker zijn? Je zult verheugd zijn te horen dat deze sterke koffiepads Rainforest Alliance gecertificeerd zijn, wat betekent dat ze op een duurzame en verantwoorde manier zijn geproduceerd. Je Cappuccino broodje of belegde ciabatta wordt nog lekkerder met een vers kopje SENSEO® Strong koffie ernaast. Met SENSEO Strong koffiepads, kan je dus niet alleen genieten van een overheerlijke kop koffie, maar draag je ook bij aan een betere wereld!
  • gemalen koffie in pads
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer.
inhoud en gewicht
36 Stuks

bewaren

Wij adviseren om de SENSEO koffiepads op een koele, droge plek te bewaren tot 2-3 weken na opening.

gebruik

Gebruik de enkele padhouder voor 1 kopje koffie en de dubbele padhouder voor 2 kopjes koffie. Na gebruik de padhouder naspoelen met water.

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW

Senseo koffiepads strong
5 . 65
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip