kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Sourcy braam

Sourcy

1 . 89

500 Milliliter

Proef de braam, voel de verfrissing!

  • Verkwikkende braam smaak
  • Past bij gezonde lifestyle
  • Koolzuurvrij bronwatervoordeel

omschrijving

'Hydrateer met plezier met Sourcy' Start elke dag met een frisse boost met Sourcy's vitaminwater braam 0%. Met een flesomvang van 500.0 MLT biedt dit heerlijke drankje pure hydratatie op basis van koolzuurvrij bronwater. Het elegante ontwerp van de fles maakt het ideaal voor elk moment van de dag, zelfs tijdens de borrel. Met een essentie van braam-acai geeft Sourcy vitaminwater je de nodige vitaminen zonder extra calorieën. Het past dus perfect in jouw gezonde levensstijl. Sourcy slaagt erin om plezier en gezondheid te mengen in hun verfrissende braam-acai variant van vitaminewater. 'Bewaar en gebruik Sourcy vitaminwater braam 0%' Jouw flesje Sourcy vitaminwater blijft het langst fris als je het koel en donker bewaart, ver weg van hitte en direct zonlicht. Na opening raden we je aan om het binnen een dag op te drinken voor de beste smaak. Hoewel het geen alcohol of energiedrank is, zou je deze verfrissende drank altijd met plezier moeten drinken. 'Meer over Sourcy vitaminwater braam 0%' Als je ooit zin hebt iets anders te proberen, biedt Sourcy een breed scala aan andere smaken in hun vitaminewater assortiment. Elk met zijn eigen unieke eigenschappen en verfrissende smaak. Een andere optie kan zijn om voor een 100% natuurlijk fruitsap te kiezen als alternatief. Waar je ook voor kiest, houd altijd de balans in je voeding en hydratatie voor ogen, want je gezondheid is het allerbelangrijkste. Je kan je Sourcy vitaminewater op elk moment van de dag drinken, maar het is vooral lekker bij de borrel. Probeer eens een watertje te drinken met een schaaltje vers fruit voor een gezonde snack. Waar je ook voor kiest, geniet altijd volop van jouw keuze.
  • Koolzuurvrije drank op basis van bronwater met de smaak van braam en açai, met toegevoegde vitamine E en B6, met zoetstoffen.
inhoud en gewicht
500 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
bronwater, voedingszuur (citroenzuur), zuurteregelaar (magnesiumcarbonaat), natuurlijk aroma, zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-K), açai extract, kleurstof (anthocyanen), conserveermiddel (kaliumsorbaat), vitamine E, vitamine B6.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Ten minste houdbaar tot einde: zie hals fles. Koel, droog en donker bewaren. Na openen beperkt houdbaar.

contactgegevens

VRUMONA B.V. K2

Sourcy braam
1 . 89
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip