kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Sourcy vitaminwater framb-granaat 0%

Sourcy

1 . 89

500 Milliliter

Verfris je borrel met suikervrij vitaminwater!

  • Verfrissend zonder suiker
  • Ideaal voor de gezellige borrel
  • Framboos-granaatappel power boost

omschrijving
  • Verfris Je Dag met Sourcy Vitaminwater Framb-Granaat 0% Verwen jezelf met een smaakvolle verfrissing: Sourcy vitaminwater framb-granaat 0% in een handige 500MLT fles. Een mix van koolzuurvrij bronwater, verrijkt met de smaak van framboos en granaatappel, maakt dit drankje een ware dorstlesser! Daarnaast is het ook vrij van suiker, waardoor het een gezonde keuze is voor iedereen. Dat doet wat met je! Perfect voor de borrelmomenten, Sourcy vitaminwater is een A-merk frisdrank dat streeft naar het leveren van smaakvolle en kwaliteitsvolle producten. Bewaar en gebruik Sourcy Vitaminwater Framb-Granaat 0% Bewaar je fles Sourcy vitaminwater framb-granaat 0% op een droge en koele plaats om de smaak en de kwaliteit te behouden. Vergeet niet de fles goed af te sluiten na elk gebruik om de versheid te behouden. Het is dan gemakkelijk om te genieten van je verfrissende dorstlesser, gewoon schudden, openen en drinken! Omdat het suikervrij is, is het een prima keuze op elk moment van de dag. Geniet echter wel met mate van dit heerlijke drankje om een gezonde levensstijl te behouden. Meer over Sourcy Vitaminwater Framb-Granaat 0% Omdat Sourcy vitaminwater framb-granaat 0% naast verfrissend ook suikervrij is, is het een heerlijk alternatief voor de standaard frisdranken. Als je wilt variëren, zijn er nog vele andere smaken binnen het Sourcy vitaminwaterassortiment om te proberen. Hoewel het perfect is op zichzelf, kan het ook fijn worden gecombineerd met een lekkere snack, zoals een biologisch stuk fruit voor een extra vitamine boost. Je kunt ook creatief zijn en het gebruiken in je mocktails voor een extra laag smaak.
  • Koolzuurvrije drank op basis van bronwater met de smaak van framboos en granaatappel, met toegevoegde vitamine B5, B6 en B12, thee-extract, met zoetstoffen.
inhoud en gewicht

500 Milliliter

ingrediënten
ingrediënten
bronwater, druivensap uit concentraat, voedingszuur (citroenzuur), thee-extract, concentraten van zoete aardappel en saffloer, natuurlijk aroma, zoetstoffen (acesulfaam-K, sucralose), conserveermiddel (kaliumsorbaat), pantotheenzuur (vitamine B5), vitamine B6, vitamine B12.
voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Ten minste houdbaar tot einde: zie hals fles. Koel, droog en donker bewaren. Na openen beperkt houdbaar.

contactgegevens

VRUMONA B.V. K2


Sourcy vitaminwater framb-granaat 0%
1 . 89