kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Sourcy vitaminwater limoen-lychee 0%

Sourcy

1 . 89

500 Milliliter

Vitaminwater limoen-lychee: verfrissend en suikervrij!

  • Vitamineboost zonder suikers
  • Limoen-lychee: exotisch genieten
  • Ideaal voor elke borrel

omschrijving

Sourcy Vitaminwater Limoen-Lychee 0%: Een Sprankelende Sensatie! Laat je verrassen door Sourcy's vitaminwater met limoen-lychee 0%. Deze verfrissende en goed doordrinkbare drank komt in een fles van 500 milliliter. Gemaakt zonder suiker en kunstmatige geur- en kleurstoffen, is dit een gezond alternatief voor andere frisdranken. De combinatie van limoen en lychee geeft een onweerstaanbaar exotische smaak. Ongeacht of je deze SPAR's frisdrank bij de borrel serveert of gewoon als dorstlesser op een warme dag gebruikt, Sourcy Vitaminwater zegt het al: Dát doet wat met je! Bewaar en gebruik Sourcy Vitaminwater Limoen-Lychee 0% Bewaar de fles op een koele, droge plek en uit de buurt van direct zonlicht. Na het openen, raden we je aan de inhoud binnen twee dagen te consumeren om de frisheid en smaak te behouden. Het vitaminwater is perfect te serveren als gekoelde drank. Meer over Sourcy Vitaminwater Limoen-Lychee 0% Als je op zoek bent naar een variatie op het gebruikelijke frisdrank assortiment, is deze Sourcy Vitaminwater Limoen-Lychee 0% een geweldig alternatief. Er zijn ook andere smaken beschikbaar als je de exotische twist van deze combinatie wilt veranderen. De combinatie van limoen en lychee vormt een spannend alternatief, er zijn net zoveel mogelijkheden te ontdekken om je dorst te lessen en tegelijkertijd te genieten van iets bijzonders. Proef en beleef het zelf met SPAR!
  • Koolzuurvrije drank op basis van bronwater met de smaak van limoen en lychee, met toegevoegde vitamine B5, B6, B8 en B12, met zoetstoffen.
inhoud en gewicht
500 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
bronwater, voedingszuren (citroenzuur, calciumlactaat), natuurlijk limoen aroma met andere natuurlijke aroma's, stabilisator (arabische gom), zoetstoffen (cyclaamzuur, acesulfaam-K, sucralose), conserveermiddel (kaliumsorbaat), pantotheenzuur (vitamine B5), vitamine B6, biotine (vitamine B8), vitamine B12.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Ten minste houdbaar tot einde: zie hals fles. Koel, droog en donker bewaren. Na openen beperkt houdbaar.

contactgegevens

VRUMONA B.V. K2

Sourcy vitaminwater limoen-lychee 0%
1 . 89
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip