kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar kipdijfilet gemarineerd

Spar

5 . 04

400 gram

Ontdek de smaakvolle Spar blk kipdijfilet gemarineerd - ideaal gewicht!

  • Spar verse kipdijfilet
  • Handige 1kg tray verpakking
  • Gemarineerd voor extra smaak

omschrijving

Spar's Heerlijke Blk Kipdijfilet Gemarineerd Laat je maaltijd op smaak brengen door de heerlijke blk kipdijfilet gemarineerd van Spar, waar kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Deze zorgvuldig geselecteerde kipdijfilets zijn niet alleen veelzijdig en mals, maar ook perfect gemarineerd voor die extra diepte in je gerechten. Elk pak bevat 1 KGM blk kipdijfilet, netjes verpakt in een praktische tray. Spar zorgt voor een functionele en aantrekkelijke verpakking, zodat jouw kipdijfilet gemarineerd van binnenuit al een streling voor het oog vormt op jouw keukentafel. Bewaar en gebruik Spar's Blk Kipdijfilet Gemarineerd Omdat het hier om een vers product gaat, is het belangrijk dat je jouw blk kipdijfilet gemarineerde van Spar goed bewaart. De houdbaarheidsdatum helpt je om precies te weten tot wanneer je kunt genieten van de ultieme smaak. Zorg ervoor dat de kipdijfilet in de koelkast blijft, bij voorkeur in het koudste gedeelte, om de versheid te waarborgen. Dit zorgt ervoor dat de marinade zijn werk kan blijven doen en de filets mals en sappig blijven. Meer over Spar's Blk Kipdijfilet Gemarineerd Als alternatief voor Spar's blk kipdijfilet gemarineerd zou je kunnen denken aan niet-gemarineerde kipdijfilet of zelfs aan kipfilet voor een iets magerder optie. Beiden bieden de mogelijkheid om zelf met kruiden en marinades te experimenteren voor jouw perfecte maaltijd. Maar laten we eerlijk zijn, niets verslaat het gemak en de smaakintensiteit van Spar's blk kipdijfilet gemarineerd, klaar om jouw culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen. Maak het jezelf gemakkelijk en geniet van de volle, rijke smaken die deze gemarineerde kipdijfilet met zich meebrengt. Bon appétit!
  • Kipdijfilet gemarineerd. Scharrel binnengehouden.
inhoud en gewicht
400 gram

ingrediënten

ingrediënten
92% Kippenvlees, plantaardige oliën (raap, zonnebloem, shea), zout, specerijen, aroma's, groenten (knoflook, ui, paprika), paprikaconcentraat, kruiden, rookaroma.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 17.15 gram

Koolhydraten 0.36 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0.11 gram

Vet 15.69 gram

Vet waarvan verzadigd 3.45 gram

Zout 0.92 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

contactgegevens

GROENLANDKIP KIPPRODUCTEN

Spar kipdijfilet gemarineerd
5 . 04
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip