sluit filter

kip en kalkoen

superlekker en veelzijdig te gebruiken

kip, kalkoen


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar kiprollade
2. 49
Spar kiprollade Pak(je) 100 gram
2. 49
Spar kiphaasjes
4. 25
Spar kiphaasjes Tray 0.3 Kilogram
4. 25
gemak uit 't vriesvak

gemak uit 't vriesvak

Friet, aardappelkroketjes of rösti maak je gewoon klaar in de frituur, oven of airfryer. Lekker hoor!

Kips mini kipsate
2. 89
Kips mini kipsate Tray 16 Stuks
2. 89
Spar pluim hotwings
4. 78
Spar pluim hotwings Bakje 800 gram
4. 78
Spar kipdijshoarma
4. 99
Spar kipdijshoarma Tray 400 Gram
4. 99
lekker dippen

lekker dippen

Gourmet, BBQ, friet of shoarma op het menu? Daar moet 'n sausje bij! Bekijk ons ruime asssortiment.

Kips kipdijspiesjes
2. 95
Kips kipdijspiesjes Tray 11 Stuks
2. 95
Food Imp kipshaslick
3. 99
Food Imp kipshaslick Bakje 255 Gram
3. 99
Spar hele kip
8. 11
Spar hele kip Tray 1400 gram
8. 11
Spar lever Kip
2. 68
Spar lever Kip Pak 400 gram
2. 68

kip is werelds

Kip wordt met recht het meest veelzijdige stukje vlees genoemd. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op. Je kunt kip in heel gezonde gerechten gebruiken en klaarmaken, maar kip past ook perfect in de meest kindvriendelijke maaltijd van ongeveer de hele wereld. Kip, patat en appelmoes…. Hoewel, wordt er in andere landen appelmoes gegeten? Kip is zo veelzijdig omdat het een vrij neutrale smaak heeft en met een marinade, een korstje, gegrild of gerookt toch nog super mals en sappig is. Je ziet kip dan ook terug in alle continenten. Kip Tandoori uit India, kip wordt gebruikt in de Mexicaanse keuken, Kip Boboti uit Afrika en wat dacht je van kipnuggets uit de United States.

kweek spieren met kip

Het geheim van kip in een sportersdieet is dat kip rijk is aan eiwitten en eiwitten heb je nodig om spieren te kweken. Daarnaast is kip heel gezond te bereiden, je kunt het stomen of pocheren en zo gebruik je heel weinig vet. En dat is wat de fitnessfanaten onder ons kunnen gebruiken om droge spieren te kweken. Een echt sportersmaaltje is kipfilet met zilverliesrijst en broccoli, houd jij van meer variatie maar wil je je sixpack wel ooit tevoorschijn toveren? Dan kun je bijvoorbeeld ook een heerlijke salade maken met gerookte kip en tomaatjes. Razendsnel klaar, lekker en gezond!

kip, patat en appelmoes of toch anders….

Zoals we al eerder hebben aangegeven kun je met kip werkelijk alle kanten op. Ben je een echte keukenprins(es) dan heb je de veelzijdigheid van kip waarschijnlijk al wel ontdekt. Gaat jouw hart niet zo snel kloppen van koken? Dan helpen wij je toch een handje. Zo hebben we kipblokjes in ons assortiment, koop daar een zak roerbakgroenten, mie en een woksausje bij en je hebt een topmaaltijd. Of kies voor gerookte kipfiletreepjes, meng deze met een zak salade, dressing en croutons en je hebt een heerlijk voorgerecht in elkaar gedraaid. Of probeer een wereldmaaltijd, de basis heb je dan al bij elkaar, voeg een groente en de kip toe en binnen twintig minuten staat er een werelds gerecht op tafel. Je kunt het, écht!

recall M&M's bekijk hier
recall Davitamon en Gravitamon bekijk hier
recall Chio maxi mix bekijk hier