kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar maaltijdsalade geitenkaas

Spar

5 . 49

400 Gram

excl. heffing SUP € 0.05

SPAR's Maaltijdsalade Geitenkaas: jouw handige oplossing voor dagelijks gemak en gezondheid.

  • Gezonde, kant-en-klare maaltijd
  • Veelzijdige culinaire kameraad
  • Frisse tegenhanger van rijke smaken

omschrijving

Verse Gemoedelijkheid: de Maaltijdsalade Geitenkaas Bij SPAR maken we het je graag makkelijk en verrukkelijk. Onze maaltijdsalade met geitenkaas is een perfecte kant-en-klare maaltijd voor die momenten waarop je iets lekkers en gezonds wilt, maar niet veel tijd of zin hebt om te koken. Deze vegetarische salade komt in een bakje van 400 gram vol knapperige groenten en zachte, smakelijke geitenkaas. Het is jouw handige oplossing voor een gezonde maaltijd op elk moment van de dag. Bewaar en gebruik maaltijdsalade geitenkaas Je kunt jouw maaltijdsalade geitenkaas het best in de koelkast bewaren. Zo blijft de salade lekker knapperig en vers. Met haar minimale houdbaarheid van 3 dagen, heb je voldoende tijd om ervan te genieten. De salade is klaar om te eten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de voorbereiding. Je hebt alleen een vork nodig om van dit heerlijke gemak te genieten. Als je wilt, kun je deze salade nog een beetje opleuken met een saus of dressing naar keuze. Recepten met maaltijdsalade geitenkaas Hoewel onze maaltijdsalade geitenkaas al heerlijk is op zichzelf, zijn er nog tal van manieren om het te gebruiken in andere gerechten. Probeer het eens als vulling voor een wrap samen met wat verse groenten en hompen brood, bekroon het met gegrilde kippenreepjes, of serveer het naast een pasta met pestosaus. De frisheid van de salade werkt geweldig als tegenwicht voor rijkere smaken. Je kunt de maaltijdsalade geitenkaas ook delen als een bijgerecht bij een feestje of picknick. En natuurlijk is het een perfecte lunch voor jouw drukke dagen. Zo zie je maar, zo lekker kan een maaltijdsalade zijn!
  • Maaltijdsalade met gekookte volkoren pasta met kruidenolie, slamix, rode appel, geitenkaas met honing, honing-tijmdressing met zoetstof, gemarineerde tomaat, komkommer en walnoten
inhoud en gewicht
400 Gram

ingrediënten

ingrediënten
16% gekookte volkoren pasta met kruidenolie (volkoren durum TARWEGRIESMEEL, water, kruidenolie (basilicum, olijfolie, zonnebloemolie, zout, dragon, knoflook, voedingszuur: E260), zout), 14% slamix (spinazie, veldsla), 14% rode appel (rode appel, antioxidant: E300/E302), 14% geitenkaas met honing (GEITENMELK, 10% honing, zout, zuursel, microbieel stremsel, conserveermiddel: E202), 13% honing-tijmdressing met zoetstof (water, appelciderazijn, 13% bloemenhoning, gemodificeerd maïszetmeel, citroensapconcentraat, zout, conserveermiddel: E202, verdikkingsmiddel: E410/E412/E415, maltodextrine, 0,1% tijm, witte peper, zoetstof: Steviolglycosiden uit stevia), 12% gemarineerde gedroogde tomaat (gedroogde tomaten, suikerwater, kruiden (majoraan, rozemarijn, oregano, basilicum), zonnebloemolie, zout, knoflookpoeder), 11% komkommer, 5% WALNOTEN. Dit product kan sporen van andere GLUTENBEVATTENDE GRANEN, andere NOTEN en SESAM bevatten.
allergie-informatie

bevat: melk, noten, sesamzaad, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 5.122 gram

Koolhydraten 13.745 gram

Koolhydraten waarvan suikers 6.489 gram

Vet 6.9 gram

Vet waarvan verzadigd 2.639 gram

Zout 0.578 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 7°C).

contactgegevens

HESSING CROSSDOCK

Spar maaltijdsalade geitenkaas
5 . 49
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip