kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar schouderkarbonade gemarineerd

Spar

3 . 36

280 gram

Proef de smaak van thuis met Spar's malse schouderkarbonade

  • Versheid gegarandeerd Spar kwaliteit
  • Handige 1 kg verpakking
  • Ideaal voor malse karbonades

omschrijving

Proef de malsheid van Spar's schouderkarbonade Of je nu een liefhebber bent van een traditionele Hollandse pot of graag experimenteert met nieuwe recepten, de schouderkarbonade van Spar is een echte aanrader. Kwaliteit vlees dat garant staat voor een smaakvolle maaltijd. Spar, een merk dat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, biedt je deze heerlijke schouderkarbonade, gemarineerd en klaar voor de pan. Verpakt in een handig bakje met een netto-inhoud van 1 kilogram, is dit de ideale portie voor een uitgebreid familiediner of meerdere smaakvolle avondmaaltijden. Met een naam die de rijke smaak en de veelzijdigheid van het product verraadt – schouderkarbonade – weet je dat je in voor een smaakvol avontuur staat. Bewaar en gebruik Spar schouderkarbonade Zo'n mals en sappig stukje vlees als Spar schouderkarbonade verdient de juiste behandeling om de kwaliteit te behouden. Wanneer je de schouderkarbonade in de koelkast bewaart, garandeer je de versheid voor een aantal dagen. Controleer altijd de houdbaarheidsdatum om maximaal van de smaak te genieten. Het beste bewaar je de schouderkarbonade in zijn originele verpakking, het bakje, op de koudste plaats van je koelkast. Zo blijven de marinade en de smaak het beste behouden en is het vlees klaar voor bereiding wanneer jij dat wenst. Meer over Spar schouderkarbonade Mocht je eens iets anders willen proberen dan de traditionele schouderkarbonade, dan zijn er verschillende alternatieven die je kunt overwegen. Voor een magere optie kun je kiezen voor Spar's varkenshaas of kipfilet. Als je toch bij de karbonade wilt blijven, maar een variatie in smaak prefereert, ga dan voor een ribkarbonade of een lende karbonade. Elk stuk vlees heeft zijn eigen kenmerkende smaak en structuur, wat zorgt voor een nieuwe dynamiek in jouw gerechten. Met de keuze voor Spar schouderkarbonade kies je voor een smaakvolle, veelzijdige en betrouwbare basis voor talloze recepten. Aan jou de keuze om je eigen culinaire creaties te ontdekken en te genieten van elke maaltijd.
  • Gemarineerde schouderkarbonade, varkensvleesbereiding
inhoud en gewicht
280 gram

ingrediënten

ingrediënten
92% varkensvlees*, specerijen (karwijzaad, piment, cayennepeper, kardemom, uipoeder, venkelzaad, komijn, knoflookpoeder, zwarte peper, witte peper, gemberpoeder, paprikapoeder), oregano, raapzaadolie, paprikaconcentraat, gistextract, zout, suiker, aardappelzetmeel, dextrose. * = Beter Leven keurmerk 1 ster.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 17.8 gram

Koolhydraten 0.9 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0.4 gram

Vet 17.4 gram

Vet waarvan verzadigd 5 gram

Zout 0.61 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

gebruik

Door en door verhitten voor consumptie

contactgegevens

Westfort retail

Spar schouderkarbonade gemarineerd
3 . 36
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip