kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar slagroom schnitte

Spar

7 . 99

1 Stuks

Sla je slag met SPAR's royale, duurzaam bereidde Slagroom Schnitte!

  • Royale traktatie voor elke gelegenheid
  • Zorgvuldig bereid met duurzame palmolie
  • Ideaal te combineren met verse fruitsalade

omschrijving

Sla je slag met de heerlijke Slagroom Schnitte De Slagroom Schnitte van SPAR is een royale traktatie voor iedere gelegenheid. Elke doos bevat een riante schnitte, waarvan de luchtige cakelagen gevuld zijn met de rijkste slagroom, een zoete frambozen-bessenmousse en knapperige nougatine. En dat is nog niet alles; elke schnitte is mooi afgewerkt met een aantrekkelijke topping van meer slagroom, fruit en smakelijke chocolade. Het wordt allemaal zorgvuldig bereidt met duurzame palmolie en is verpakt in een handige doos. Of het nu ontbijt of lunch tijd is deze SPAR Slagroom Schnitte is altijd een hit! Bewaar en gebruik SPAR Slagroom Schnitte Ondanks dat je hem waarschijnlijk het liefst meteen wil aansnijden en opeten, is het goed om te weten dat je SPAR Slagroom Schnitte minimaal 2 dagen houdbaar is in de winkel. Bewaar deze schnitte altijd op een koele, droge plek om de houdbaarheid te verlengen en om het product op zijn best te houden. Zodra de doos geopend is, eet hem dan zo snel mogelijk op om optimaal van de verse en rijke smaken te genieten. Lekker bij SPAR Slagroom Schnitte De Slagroom Schnitte van SPAR is heerlijk om te delen bij de koffie of thee. Maar wat is er nog meer lekker bij de Slagroom Schnitte? Denk aan een frisse fruitsalade, om de zoetheid te compenseren. Of maak de traktatie nog rijker door hem te serveren met een bolletje vanille-ijs. Hoe dan ook, deze schnitte is een smakelijke aanwinst voor elk moment van de dag. En mocht je een keer iets anders willen, dan zijn andere varianten uit de SPAR banket sectie een prima alternatief. Zo heeft onze gemakswinkel altijd iets lekker voor jou klaarstaan!
  • Cakelagen gevuld met witte topping op basis van melk en plantaardige olie, 4% frambozen-bessenmousse en 7% nougatine, gedecoreerd met slagroom, fruit en 1,2% chocolade
inhoud en gewicht
1 Stuks

ingrediënten

ingrediënten
Magere MELK, 21% slagroom (MELK), suiker, SCHARRELKIPPENEI, plantaardige oliën (palm, palmpit, raapzaad, kokos), TARWEBLOEM, 3% aardbei, TARWEZETMEEL, 2% kiwi, water, 1,1% framboos, glucose-fructosestroop, cacaomassa, emulgator: E472b/E477/E471/E322(SOJA)/E433, TARWEMEEL, palmpitvet, glucosestroop, rijst, rijsmiddel: E500/E450, dextrose, HAZELNOOT, kleurstof: E150a/E160a, magere MELKPOEDER, cacaoboter, stabilisator: E407/E412, SCHARRELKIPPENEI-EIGEEL, zuurteregelaar: E330/E332/E341/E452/E331, conserveermiddel: E202, natuurlijk aroma, geleermiddel: E440, rode bessenconcentraat, maïszetmeel, vlierbessenconcentraat, natuurlijk vanillearoma. Kan sporen van andere NOTEN bevatten.
allergie-informatie

bevat: ei, melk, noten, soja, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 3.4

Koolhydraten 29.7

Koolhydraten waarvan suikers 22.4

Vet 18.8

Vet waarvan verzadigd 13

Zout 0.26

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 7°C).

contactgegevens

BAKKERIJ DAM

Spar slagroom schnitte
7 . 99
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip