sluit filter
bakkerij

cake, muffins, taart

je bestelt het bij SPAR

cake, muffins, taart


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Gwoon stercakejes
1. 99
Gwoon stercakejes Zak 240 Gram
1. 99
Gwoon pondje cake
1. 89
Gwoon pondje cake Wikkel 500 Gram
1. 89
SPAR gebakservice

SPAR gebakservice

SPAR levert taart van de lokale bakker! Voor 12 uur besteld, de volgende dag geleverd!

Spar Spelt cake
2. 49
Spar Spelt cake Zak 200 Gram
2. 49
Gwoon fondant cakejes
0. 75
Gwoon fondant cakejes Wikkel 220 Gram
0. 75
Spar Fudge Cake Citroen
2. 99
Spar Fudge Cake Citroen Clamshell verpakking 400 Gram
2. 99
deco donuts
1. 09
deco donuts Los 56 Gram
1. 09
Jij zit gebakken!

Jij zit gebakken!

Koop lekker kant en klaar of ga de keuken in en bak zelf de lekkerste cake!

Spar Fudge Cake Chocolade
2. 99
Spar Fudge Cake Chocolade Clamshell verpakking 400 Gram
2. 99
Spar Fudge Cake Caramel
2. 99
Spar Fudge Cake Caramel Clamshell verpakking 400 Gram
2. 99
Spar Trio cake
3. 69
Spar Trio cake Zak 280 Gram
3. 69

hang de slingers zelf op

Soms heb je misschien niet direct een aanleiding om een feestje te vieren, dat maakt niets uit. Gewoon doen! Zet de bloemetjes buiten en geniet van ieder moment dat je hebt! En bij een feestje hoort iets lekkers. Wat dacht je van goed gevulde muffins bij de thee? Of een lekkere donut als toetje van de lunch. Ben je met het gezien? Dan bestel je toch een heerlijke taart of koop je een vlaai? Een lekkere dot slagroom erop en je bent klaar! Hoppa! Die slingers moet je toch echt zelf ophangen!

van cupcake tot cake

Bij SPAR hebben we verschillende soorten cake. Je kunt de kant-en-klaar verpakte cake van SPAR kiezen, dat is altijd fijn om in huis te hebben voor als er onverwacht visite komt. Maar je kunt ook voor de verse cake van SPAR gaan. Deze cake is bijna net zo lekker als grootmoeders recept. Bak je liever zelf? Dat begrijpen we goed! Kies voor de bakpakketten van Koopmans of maak het cakebeslag helemaal zelf. Heb je een kinderfeestje en moet er getrakteerd worden? Maak van het cakebeslag de lekkerste cupcakes. Versier ze samen met de kids om te trakteren op school of koop van Dr. Oetker allerlei versiersels en laat de kinderen op een kinderfeestje de cakejes zelf versieren.

taart of vlaai je vindt het bij SPAR

In ons assortiment hebben we voor ieder wat wils. Kies voor de gekoelde taarten van SPAR of bestel de lekkerste taart van de lokale bakker. Je kunt zelfs een fototaart laten maken. Leuk voor een jubileum of om iemand extra in het zonnetje te zetten. Het taarten assortiment varieert per SPAR. Iedere ondernemer kijkt naar de lokale behoefte en past daar het assortiment op aan. Dat geldt voor de taarten en vlaaien, maar ook voor de rest van het assortiment. Zo zal er in de SPAR in Limburg een uitgebreid vlaaien assortiment zijn, terwijl je in Friesland eerder de oranjekoek zult aantreffen op de taart afdeling. Heb je speciale vragen als het gaat om taart en vlaai? Vraag dan eens bij de bakkerij, we kunnen vaak ook taarten voor je bestellen bij de lokale bakker!

recalls Bio hapje appel perzik banaan 6+, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier