kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar spies Indian mystery

Spar

4 . 20

210 gram

Ontdek de smaken van India met SPAR's Indian Mystery Spies

  • Authentieke Indiase kruidenmix
  • Ideaal gewicht voor barbecuefeesten
  • Handige verpakking, makkelijk mee te nemen

omschrijving

Proef de Exotische Smaak van Spar Indian Mystery Spies Ben je klaar voor een culinair avontuur? Laat je smaakpapillen dansen met de Spar Indian Mystery Spies. Deze pittige lekkernij neemt je mee op een reis naar de kleurrijke straten van India, zonder je eigen eettafel te verlaten. De netto-inhoud van 1 KGM betekent dat er genoeg is om te delen, of om jezelf te verwennen met een royale portie. Verpakt in een handig bakje, zorgt Spar ervoor dat de versheid en de kruidige aroma's behouden blijven tot het moment van bereiding. Verras je vrienden en familie met deze functionele productnaam 'spies', een authentieke traktatie die smaak en eenvoud combineert. Bewaar en Gebruik Spar Indian Mystery Spies Dankzij de praktische verpakking kun je de Spar Indian Mystery Spies gemakkelijk bewaren. Hoewel er geen strikte houdbaarheidstermijn wordt gegeven, is het over het algemeen aanbevolen om de spies binnen enkele dagen na aankoop te consumeren om van optimale smaak te genieten. Voor het beste bewaaradvies: houd de spies in de koelkast totdat je klaar bent om ze te bereiden. Zo blijven de exotische smaken en de versheid optimaal bewaard. Meer over Spar Indian Mystery Spies Als je eens iets anders wilt proberen of als je de voorkeur geeft aan een gerecht met een iets milder smaakprofiel, overweeg dan andere spiesvarianten die Spar aanbiedt. Van traditionele barbecuefavorieten tot wereldse smaakcombinaties; Spar heeft een assortiment dat past bij elke gastronomische voorkeur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Mediterrane spies met zongedroogde tomaat en kruiden, of een Oriëntaalse spies met zoete teriyakisaus. Wat je voorkeur ook is, Spar biedt kwaliteit en smaak voor elke maaltijd. Leg die spiesen maar op de grill en laat het feest beginnen!
  • Gemarineerde varkensvleesblokjes aan een spies, varkensvleesbereiding
inhoud en gewicht
210 gram

ingrediënten

ingrediënten
92% varkensvlees*, plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem, shea), zout, specerijen (gemberpoeder, kurkuma, paprikapoeder, peper, komijn, kardemom), knoflookstukjes, paprikagranulaat, uistukjes, preistukjes, natuurlijke aroma's, kurkuma-extract, kruiden (lavas, bieslook). * = Beter Leven keurmerk 1 ster.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 20.9 gram

Koolhydraten 0.6 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0.3 gram

Vet 12.6 gram

Vet waarvan verzadigd 3.1 gram

Zout 0.69 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

gebruik

Door en door verhitten voor consumptie

contactgegevens

Westfort retail

Spar spies Indian mystery
4 . 20
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip