kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Vis Marine tonijn steaks

Vis Marine

5 . 65

250 Gram

Vis marine tonijnsteaks: puur genot uit de oceaan, 250g

  • Duurzaam gevangen tonijn
  • Rijke, volle smaak
  • Perfect voor de grill

omschrijving

Proef de Oceaan met Vis Marine Tonijnsteaks Verrijk je culinaire horizon met een zee aan smaak, geleverd door Vis Marine Tonijnsteaks. Watervlug gevangen en direct verwerkt, garandeert dit prachtproduct uit de diepe blauwe wateren je een diner dat je gasten zal doen watertanden. Elk stuk van 250 gram is een getuigenis van de kwaliteit en toewijding die Vis Marine nastreeft, verpakt in een handige doos om de versheid van de tonijn te behouden. Met Vis Marine kies je niet alleen voor een functionele productnaam maar voor een ervaring die uitstijgt boven het alledaagse. Bewaar en gebruik Vis Marine Tonijnsteaks Desondanks de tonijnsteaks klaar zijn voor de grill, is het van cruciaal belang dat je ze op de juiste manier bewaart. In de diepgevroren bewaarstaat behouden deze tonijnsteaks hun optimale kwaliteit voor een langere periode. Een standaardadvies is om ze in je vriezer te bewaren op een temperatuur van -18°C, waar ze verscheidene maanden bewaard kunnen blijven zonder in te boeten aan smaak of textuur. Zorg dat ze in hun oorspronkelijke doos blijven tot je klaar bent om ze te transformeren in een zeevarende delicatesse. Meer over Vis Marine Tonijnsteaks Voor diegene die het avontuur zoeken naar alternatieven voor tonijnsteaks, biedt de zee een overvloed aan keuzes. Mocht je bijvoorbeeld een dagelijkse variatie willen, overweeg dan eens zalmfilets of kabeljauw als een uitstekende vervanger die nog steeds volstaat met omega-3 vetzuren en een uitzonderlijke smaak. Ter afsluiting, Vis Marine Tonijnsteaks zijn een buitengewone keuze voor een verantwoorde en smaakvolle maaltijd. Duik in de diepe smaken die elk van deze steaks te bieden heeft en geniet van een gastronomisch avontuur dat je naar verre oceanen zal leiden.
  • Witte tonijn, diepvries
inhoud en gewicht
250 Gram

ingrediënten

ingrediënten
Witte tonijn (Thunnus alalunga) (VIS) Witte tonijn gevangen met haken en lijnen in (A) de centraal-westelijke Stille Oceaan (FAO 71) of (B) de centraal-oostelijke Stille Oceaan (FAO 77) of (C) de zuid-westelijke Stille Oceaan (FAO 81)*. *Voor vangstgebied: zie batchcode
allergie-informatie

bevat: vis

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 23 gram

Koolhydraten 0 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0 gram

Vet 1 gram

Vet waarvan verzadigd 0.2 gram

Zout 0.1 gram

bewaren

In vriesvak * (-6°C): enkele dagen. in vriezer ** (-12°C): 2 weken na aankoop. in vriezer *** (-18°C): ten minste houdbaar tot de op verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

gebruik

Oven

contactgegevens

SEAFOOD

extra informatie

Vis Marine tonijn steaks diepvriesVis Marine tonijn steaks
5 . 65