SPAR Hallum


openingstijden

deze week volgende week
maandag gesloten gesloten
dinsdag gesloten gesloten
woensdag gesloten gesloten
donderdag gesloten 08:00 tot 19:00
vrijdag gesloten 08:00 tot 19:00
zaterdag gesloten 08:00 tot 18:00
zondag gesloten 12:00 tot 17:00
deze week volgende week
maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten
maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 08:00 tot 19:00
vrijdag 08:00 tot 19:00
zaterdag 08:00 tot 18:00
zondag 12:00 tot 17:00
SPAR Hallum


waar vind je ons?

bestel gebak van de warme bakker online

bij SPAR Hallum

bestel direct

services

Bestel je boodschappen gemakkelijk online in wij leveren ze tot in de koelkast af. Géén minimum bestelbedrag.

bezorgservice
SPAR biedt een ruime keuze in cadeaukaarten. Fashion, beauty & wellness, eten & drinken en nog veel meer. Toch moeilijk kiezen? Laat de keuze bij de ontvanger en geef een SPAR cadeaukaart.

cadeaukaarten
Diverse kant-en-klare maaltijden vers bereid door professionele koks en rekening houdend met dieetwensen. De maaltijden hebben een levertermijn van 4 werkdagen.

maaltijdservice
Online fotoproducten en cadeau's. Haal je fotoboek of foto op bij jouw SPAR en je betaalt geen verzendkosten!

fotoservice
Bestel bij deze winkel ambachtelijk gebak online. Maak het nog persoonlijker door bijvoorbeeld een fototaart te bestellen.

gebak van de lokale bakker
Bij onze SPAR kun je gemakkelijk betalen via Payconic.

betalen met Payconic
Jouw SPAR in de buurt helpt je graag met het (retour) versturen of ophalen van je pakketjes. Door onze ruime openingstijden kun je ook in de avond en in het weekend bij ons terecht.

PostNL pakketservice
Lever je kleding bij ons in en wij zorgen ervoor dat je deze schoon en fris terug krijgt! 100% milieuvriendelijke en professionele reiniging.

stomerijservice
Onze gediplomeerde (assistent)drogist heeft alle kennis in huis om je te adviseren over het gebruik van geneesmiddelen en de werkzame stoffen die hierin zitten. Wil je advies op basis van je klachten? Vraag er naar in de winkel, wij helpen je graag.

zelfzorggeneesmiddelen

maak kennis met SPAR Hallum

Wij zijn trotse eigenaren van SPAR Hallum en Uw Slager Wip. Onze klantvriendelijkheid en service zijn één van onze sterke punten evenals onze versafdelingen.

Wij hebben in onze supermarkt een ambachtelijke slagerij waar nog op ambachtelijke wijze het vlees wordt bewerkt, vleeswaren, worst en maaltijden worden geproduceerd.  Het lekkerste verse brood en gebak komt van ambachtelijke bakker van den Berg uit Burgum. Ook voor verse groente en fruit bent u bij ons op het juiste adres. Of je als particulier bestelt of als bedrijf boodschappen wilt bestellen, wij bezorgen dagelijks de boodschappen thuis of op het werk, kleine moeite groot plezier! En u kunt pinnen aan de deur.

Ook voor feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres, buffetten, barbecues en hapjesschalen, alles is mogelijk, in combinatie met gekoelde dranken maken we het u wel heel erg gemakkelijk.

Kortom genoeg redenen om je boodschappen voor thuis, op het werk of compleet verzorgde feestjes of partijen door ons te laten verzorgen.


recall SPAR garnalen surimi salade, 150 gram bekijk hier