sluit filter
beschuit, crackers, rijstwafels

met wie wil jij 'n beschuitje eten?

naturel, volkoren en meergranen beschuit

beschuit


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

beschuit met muisjes

beschuit met muisjes

Gefeliciteerd! Kies voor roze, blauwe of witte, gestampte muisjes!

Bolletje beschuit
1. 29
Bolletje beschuit Rol 13 Stuks
1. 29

Mmmm… met jou wil ik wel een beschuitje eten!

In dit geval staat jou een heel bijzonder en uitgebreid ontbijtje te wachten. Het is een liefkozende manier om te duiden dat je iemand wel heel erg leuk en aantrekkelijk vindt. Het ambachtelijke beschuit van SPAR is dan misschien niet heel aantrekkelijk, maar wel heel erg lekker! De beschuiten zijn met liefde gemaakt en dat proef je! Lekker met een laagje boter en een plakje kaas of bijvoorbeeld met pure hagelslag en in de zomer is het natuurlijk een traktatie met lekkere, sappige aardbeien! Of probeer eens een schaaltje yoghurt, met een verkruimeld beschuitje en scheutje siroop. Smullen geblazen!

beschuit, de klassieker op kraamvisite

Op kraamvisite kun en wil je er niet onderuit, beschuit met muisjes. Het is een typisch Nederlandse traditie en goed voor het herstel van de kraamvrouw. Bij een jongetje gebruiken we blauwe muisjes, bij een meisje ga je uiteraard voor roze en houd je het liever neutraal dan kun je voor de witte, gestampte variant kiezen. Ben je zover dat je op het werk gaat trakteren en heb je meer dan een dozijn beschuiten klaar te maken? Maak dan gebruik van deze kleine tip: giet de muisjes dan op een plat bord, vraag even assistentie van een collega die de beschuiten smeert met boter, jij dipt het beschuit in de muisjes en binnen een mum van tijd ben je klaar!

leuk beschuit wistje datje….

Wist je dat een gehaktbal op z’n Haags een beschuitstuitâh wordt genoemd? Dat is natuurlijk niet zonder reden. In een echt lekkere gehaktbal wordt altijd een beschuitje verwerkt om de bal wat groter te laten lijken en dat komt van oorsprong omdat gehakt vroeger best aan de prijs was. Om niet te karig over te komen werd de gehaktbal middels een beschuitje en een ei groter gemaakt in volume! Daarnaast zorgt het beschuit voor verbinding van het vlees, zodat hij tijdens het braden niet uit elkaar valt. Een beschuitje in het vlees is dé truc van een mooie, ronde bal!

recalls | bekijk ze hier!