sluit filter
beschuit, crackers, rijstwafels

crackers


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

smeer 'm!

smeer 'm!

Proef deze heerlijke SPAR jam, heerlijk fris en gemaakt van 60% vers fruit.

Wasa vezelrijk
2. 25
Wasa vezelrijk Wikkel 30 Stuks
2. 25
Bolletje crackers
3. 09
Bolletje crackers Doos 240 Gram
3. 09
Bolletje crackers
3. 09
Bolletje crackers Doos 270 Gram
3. 09
Spar crackers
2. 49
Spar crackers Zak 200 Gram
2. 49

voor als je een dagje geen brood eet

Crackers zijn de perfecte broodvervangers en je kunt er eindeloos mee variëren. Zo zijn er ontzettend veel verschillende soorten crackers verkrijgbaar. Denk aan spelt crackers, vezelrijke crackers of crackers met geroosterde pitten en zaden. Voor ieder wat wils. Of iedere cracker nu even gezond is valt te betwisten. Wil je voor bewust en gezond gaan, let dan vooral op de hoeveelheid zout en suikers. Want, hoewel je het misschien niet zou verwachten, kunnen er behoorlijk wat smaakmakers zijn toegevoegd. De crackers van SPAR zijn ambachtelijk bereid en onbetwist lekker!

helemaal uit je stekker met een cracker

Net als brood en beschuit kun je crackers ook heerlijk beleggen, de smaak van de cracker kan dan juist een toevoeging zijn of juist lekker neutraal zodat je juist extra van het beleg geniet. Zo zijn wij fan van een volkoren cracker met belegen kaas of genieten we juist van een cracotte met (zelfgemaakte) jam. Voor een uitgebreide brunch of lunch is het heerlijk om een cracker te beleggen met roomkaas, gerookte zalm en een fijngesneden bosuitje of wat dacht je van een medium gekookt eitje, avocado en een beetje peper en zout. Pure verwennerij.

broodnodig… crackers in de voorraad

Naast de smaak van de cracker hebben crackers ook een hoog gemaksgehalte. Zorg dat je altijd crackers in huis hebt, zo heb je altijd iets in de voorraad. Stel je voor… komt er onverwachts visite, is het brood op! Geen nood, want jij hebt altijd een lekker crackertje te serveren. Neem ook altijd een pak crackers mee als je onderweg gaat. Ideaal als je een hongerklopje krijgt of de kinderen staan te springen om iets te eten. Wanneer je dan de ambachtelijke crackers van SPAR uit je tas tovert, heb jij het helemaal goed voor elkaar!