sluit filter
snoep, koek, chips

chips


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Proost!

Proost!

Een sapje, glaasje limonade of colaatje? Je vindt het bij SPAR

water met 'n smaakje

water met 'n smaakje

Aardbei, sinaasappel, bosbessen en met of zonder suiker? Proef één van de vele smaken limonadesiroop!

Lay's partymix
5. 49
Lay's partymix Zak 15 Stuks
5. 49
4 personen
25 min
8 personen
15 min
4 personen
15 min

Welk chips type ben jij?

Oeewwww chips… het zou verboden moeten worden, zo waanzinnig lekker en verleidelijk is het. Die lekkere krokante bite en de heerlijke zoute smaak. Er zijn zo verschrikkelijk veel varianten dat er voor iedereen wel een lekker smaakje te vinden is. Er zijn verschillende type chips liefhebbers. Mensen die dol zijn op de klassieke variant zoals paprika of naturel. Je hebt de wat luxere chips types die kiezen voor Hamka’s of oven geroosterde chipjes met zeezout en verse peper en dan heb je natuurlijk ook nog de chips eters met een dipje.

Ben jij een chips dipper?

Dip jij je chips graag in mayo of ketchup of maak jij er een echt feestje van en ga jij even de keuken in om een lekker dipje te maken. Sommige mensen vinden het helemaal niets. Maar hé…. Zoveel mensen zoveel wensen. Houd jij van dippen? Ga dan vooral je gang. Er zijn speciale dipmixen van Duyvis die je alleen nog aan hoeft te lengen met mayo en water. Maar je kunt ook zelf aan de slag met kruiden, Griekse yoghurt en mayo. Bij tortilla chips mag een goede guacamole natuurlijk niet ontbreken. De grap is dat je dan ook nog het idee hebt dat je iets gezonds eet. Haha… wij weten wel beter! Als je maar geniet.

bewust chips eten

Chips is heel lekker, daar kunnen we het wel over eens zijn. Waar we het ook over eens kunnen zijn is dat het niet verstandig is om iedere dag een zak chips weg te slaan. Dat is gewoonweg te vet en te zout. Natuurlijk wordt hier handig op ingespeeld en is er gezocht naar verantwoorde alternatieven. Groentechips bijvoorbeeld. De aardappel wordt vervangen door knollen en vergeten groenten als bieten, pastinaak en wortel. De groenten worden gedroogd of gefrituurd en op smaak gebracht met een specerijenmix. Heel lekker en zeker de moeite waard op eens te proeven! 

recalls | bekijk ze hier!