sluit filter
soepen, conserven, smaakmakers

sauzen

van mayo tot mosterd van jus tot knoflooksaus

sauzen


Zaanse Mayonaise Scharrelei
0. 89
Zaanse Mayonaise Scharrelei Tube 180 Milliliter
0. 89
Gwoon mayonaise
1. 55
Gwoon mayonaise Fles 750 Milliliter
1. 55
spice it up

spice it up

alles smaakt extra lekker met sambal of chilisaus

Maggi Jus Rundvlees
0. 63
Maggi Jus Rundvlees Zakje 18 Gram
0. 63
Gwoon tomatenketchup
0. 87
Gwoon tomatenketchup Fles 500 Milliliter
0. 87
Gwoon mix jus 3-pack
0. 79
Gwoon mix jus 3-pack Doos 87 Gram
0. 79
Maggi Vleesjus
2. 15
Maggi Vleesjus Pot(je) 125 Gram
2. 15
zin in BBQ!

zin in BBQ!

Lekker weer betekent tijd voor een gezellige BBQ! Een fris biertje in de hand en grillen maar!

Gwoon curry
1. 45
Gwoon curry Fles 750 Milliliter
1. 45
Spar Franse Mosterd
0. 91
Spar Franse Mosterd Pot(je) 250 Gram
0. 91
Maggi Jus Voor Stamppot
0. 63
Maggi Jus Voor Stamppot Zakje 24 Gram
0. 63
Wijko Satesaus Kant-En-Klaar
2. 59
2. 59
Gwoon fritessaus
1. 15
Gwoon fritessaus Fles 750 Milliliter
1. 15
Oliehoorn saus curry
2. 24
Oliehoorn saus curry Fles 450 Milliliter
2. 24
Gwoon satésaus  kant-en-klaar
1. 75
1. 75
Gwoon mayonaise
1. 19
Gwoon mayonaise Pot(je) 650 Milliliter
1. 19
Heinz Ketchup Top Down
2. 59
Heinz Ketchup Top Down Fles 605 Milliliter
2. 59
Marne Mosterd Franse
0. 99
Marne Mosterd Franse Tube 200 Gram
0. 99
lekker kruidig

lekker kruidig

Maak de lekkerste gerechten met een beetje hulp door de Oosterse kruidenpasta's en boemboe's te gebruiken!

Calvé Mayonaise Licht & Romig
2. 99
Calvé Mayonaise Licht & Romig Pot(je) 650 Milliliter
2. 99
Oliehoorn mayonaise
2. 15
Oliehoorn mayonaise Fles 450 Milliliter
2. 15
Heinz Ketchup Tomato Top Down
1. 79
Heinz Ketchup Tomato Top Down Fles 400 Milliliter
1. 79
Zaanse Curry ketchup
0. 61
Zaanse Curry ketchup Tube 160 Milliliter
0. 61
Calvé slasaus naturel
1. 69
Calvé slasaus naturel Fles 450 Milliliter
1. 69
Marne Mosterd Groninger
1. 15
Marne Mosterd Groninger Pot(je) 235 Gram
1. 15
Gwoon knoflooksaus
1. 05
Gwoon knoflooksaus Fles 300 Milliliter
1. 05
Gwoon pijnboompitten  ongeroosterde
3. 05
Maggi Jus Vlees
0. 63
Maggi Jus Vlees Zak 18 Gram
0. 63
Maggi Jus Pikant
0. 63
Maggi Jus Pikant Zak 18 Gram
0. 63
Wijko Satesaus Kant-En-Klaar
1. 75
1. 75
Qualino pijnboompitten
5. 45
Qualino pijnboompitten Bakje 75 Gram
5. 45
Heinz Tomatenketchup Top Down
1. 35
Heinz Tomatenketchup Top Down Fles 220 Milliliter
1. 35
Gwoon satésaus
0. 70
Gwoon satésaus Kuipje 185 Gram
0. 70
Calvé slasaus halfvol
1. 95
Calvé slasaus halfvol Fles 450 Milliliter
1. 95
Gwoon slasaus
0. 80
Gwoon slasaus Fles 500 Milliliter
0. 80
Hela curry ketchup original
2. 45
Hela curry ketchup original Fles 800 Milliliter
2. 45
Zaanse Tomaten ketchup
0. 60
Zaanse Tomaten ketchup Tube 160 Milliliter
0. 60
Conimex Satésaus Kant-en-Klaar
2. 45
2. 45
Maggi Jus Tuinkruiden
0. 57
Maggi Jus Tuinkruiden Zak 18 Gram
0. 57

een hart voor saus

Houd je van saus? Dan kun jij je hart wel ophalen in deze categorie. We hebben een mix aan sauzen. Warme sauzen voor bij groenten en vlees en koude sauzen om lekker in te dippen of om bij de BBQ te serveren. Kies voor gemak en koop de saus uit een flesje of zakje, maar wist je dat je sausjes ook heel makkelijk zelf kunt maken? Bij koude sauzen gebruik je een basis van mayonaise, yoghurt of ketchup. Warme sauzen vergt misschien wat meer oefening. Je kunt beginnen met het braadvet van vlees als basis, fruit hier een uitje in aan en blus af met rode port, beetje maïzena erbij en je hebt een superlekkere saus voor bij de biefstuk. Of fruit een ui met knoflook, voeg hier plakjes champignon aan toe en bak mee. Tot slot voeg je kookroom toe, breng op smaak met peper, zout en verse peterselie en voilà, klaar ben je!

inspiratie voor koude sauzen

Koude sauzen zijn heel eenvoudig en leuk om te maken. Meng bijvoorbeeld maar eens verse knoflook door 3 flinke eetlepels mayo, peper en zout erbij en je hebt een super knoflooksaus. Voeg daar nog eens geraspte komkommer aan toe en ineens heb je tzatziki. Zelf whiskysaus maken? Supersimpel: 2 eetlepels mayo, een eetlepel ketchup en een theelepel whisky, peper en zout naar smaak en klaar ben je! Als je de smaak van sauzen mixen te pakken hebt dan kun je helemaal los gaan. Wil jij bijvoorbeeld minder vet eten, dan vervang je (een deel van de) mayonaise gewoon door Griekse yoghurt. Zo krijg je hetzelfde romige effect, maar dan minder vet.

pittige salsa’s en chutneys

Weet je wat ook écht leuk is om te maken? Salsa! Je moet wel van snijden en raspen houden, maar dan heb je ook wat. De basis? Ketchup! Houd je van pittig? Dan hak je een rode peper fijn en meng je deze door de ketchup. Vervolgens kun je nog geraspte ui, gember, knoflook, tomaat en andere groenten toevoegen. Je brengt het op smaak met peper, zout en gemalen koriander en komijn. Echt waanzinnig lekker! Ga jij de chutney uitdaging aan? Je kunt hier heel veel in variëren door kruiden en specerijen naar wens toe te voegen. Voor een mango chutney fruit je een uitje, rode peper, beetje geraspte gember, voeg een pakje mango uit de vriezer toe, voeg een lepel honing toe en laat op zacht vuur ongeveer 30 minuten inkoken. Laat afkoelen en serveer bijvoorbeeld bij een Indiase maaltijd, superlekker met papadums!

recall Verstegen: Sesamzaad heel, Japanse Mix & Kruidenmix pasta pizza bekijk hier