kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Douwe Egberts koffiepads aroma rood

Douwe Egberts

7 . 99

54 Stuks

Begin je dag rond en evenwichtig met SPAR!

  • Evenwichtig & rond van smaak
  • Familiepak met 54 pads
  • Compatibel met SENSEO® machines

omschrijving
  • Douwe Egberts Aroma Rood Pads - Je dagelijkse kopje geluk! Start je dag met een verkwikkend kopje Douwe Egberts Aroma Rood koffie. Deze koffiepads, in een familieformaat van 54 stuks, prikkelen je zintuigen met hun evenwichtige en ronde smaak. Voel de betekenis van het smaaksegment rond door deze koffiepads in de ochtend te gebruiken. Geschikt voor SENSEO® koffiepadmachines, geven deze koffiepads je altijd dezelfde prettige, ronde smaak en het herkenbare aroma van de enige echte Aroma Rood. Bewaar en gebruik Douwe Egberts koffiepads Bewaar je Douwe Egberts Aroma Rood koffiepads op een droge en koele plaats om de optimale smaak te behouden. De houdbaarheidsdatum vind je op de verpakking. Herinner jezelf er elke ochtend aan hoe belangrijk het is om de dag te starten met een heerlijk kopje koffie. Maak simpelweg gebruik van een SENSEO® koffiepadmachine voor de perfecte kop Aroma Rood koffie. Meer over Douwe Egberts koffiepads Als je een keer iets anders wilt proberen, zijn er verschillende Douwe Egberts koffievarianten beschikbaar, zoals de Espresso of Decafé koffiepads. Dit is een heerlijke alternatieve keuze voor diegenen die graag variëren met hun koffiesmaken. Als je je kopje Douwe Egberts Aroma Rood Hemels wilt maken, kun je er ook voor kiezen om het te serveren met een smakelijk ontbijt of een lekkere lunch. Want zeg nou zelf, er gaat toch niets boven een vers kopje koffie samen met je favoriete maaltijd?
  • GEMALEN KOFFIE IN PADS
  • Deze koffie is verpakt onder beschermende atmosfeer.
inhoud en gewicht

54 Stuks

bewaren

De koffie smaakt het beste 2-3 weken na opening als je de pads koel en droog bewaart in de dichtgevouwen, originele verpakking.

gebruik
Drink je koffie lekker warm door je koffiekop(pen) even voor te verwarmen met heet water. Kies de juiste padhouder voor 1 of 2 pads en gebruik altijd vers water. Vergeet trouwens ook niet om je koffie

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW


Douwe Egberts koffiepads aroma rood
7 . 99