kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Douwe Egberts snelfilterkoffie aroma rood donker

Douwe Egberts

7 . 49

500 Gram

Start krachtig je dag met aroma rood.

  • Vol en rijk van smaak
  • Smaakintensiteit 6, heerlijk sterk
  • Perfect voor zwarte en melkkoffie

omschrijving
  • Begin Je Dag met Douwe Egberts Aroma Rood Donker Snelfilterkoffie Verlevendig je ontbijt of lunch met de intense smaak van Douwe Egberts Aroma Rood Donker Snelfilterkoffie. Verpakt in een handige wikkel van 500 gram, biedt deze A-merk koffie een volle, rijke smaakintensiteit van 6 op een schaal van 1 tot 9. Deze variant van je vertrouwde Aroma Rood is het resultaat van een krachtig samenspel van gemalen Arabica- en Robustabonen. Het resultaat? Een koffie met volle body en pittige smaak, ideaal voor het zetten van zwarte koffie en melkkoffie. Bewaar en Gebruik Douwe Egberts Snelfilterkoffie Bewaar je Douwe Egberts Aroma Rood Donker Snelfilterkoffie in een koele, droge plaats voor optimale versheid. De verpakking is gemakkelijk te openen en te sluiten om de smaak en kwaliteit van de koffie te behouden. En het beste? De smaak blijft lang intens dankzij de speciale snelfilter. Of je nu kiest voor zwarte koffie bij het ontbijt of melkkoffie tijdens de lunch, deze snelfilterkoffie is altijd een uitstekende keuze. Meer over Douwe Egberts Snelfilterkoffie Ben je op zoek naar alternatieven voor je vertrouwde Douwe Egberts Aroma Rood koffie? Probeer dan eens Douwe Egberts Aroma Rood Donker, een krachtigere variant die zowel voor zwarte koffie als melkkoffie kan worden gebruikt. Door zijn volle body en pittige smaak, kan deze koffie je verrassen en je smaakpapillen uitdagen. Waarom probeer je niet eens te experimenteren met verschillende koffierecepten die Douwe Egberts Aroma Rood Donker Snelfilterkoffie als basis gebruiken? Je ontbijt of lunch zal nooit meer hetzelfde zijn. Probeer vandaag nog SPAR's Douwe Egberts Aroma Rood Donker Snelfilterkoffie.
  • gemalen koffie
inhoud en gewicht

500 Gram

bewaren

De koffie smaakt het beste tot 2 weken na opening als je deze koel en droog bewaart in de dichtgevouwen, originele verpakking.

gebruik
Gebruik deze snelfiltermaling in een filterapparaat of opzetfilter. Grove maling is het meest geschikt vor een cafetière of percolator.

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW


Douwe Egberts snelfilterkoffie aroma rood donker
7 . 49