kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

DubbelFrisss boost appel zwarte bes

DubbelFrisss

2 . 19

1.5 Liter

Boost je dag met DubbelFrisss appel & zwarte bes - 1.5L Genieten!

  • Verkwikkende appel-zwarte bes mix
  • 1,5 liter dorstlessend genot
  • Handige doosverpakking voor thuis

omschrijving

DubbelFrisss Boost Appel & Zwarte Bes: Een Fruitige Energiekick! Ben je op zoek naar een heerlijke dorstlesser die niet alleen verfrist maar je ook een natuurlijke boost geeft? DubbelFrisss Boost Appel & Zwarte Bes is wat je nodig hebt! Dit bruisende en smaakvolle drankje combineert de frisheid van appels met de rijke smaak van zwarte bessen, waardoor het een heerlijke traktatie is op elk moment van de dag. Verpakt in een handige 1,5-liter doos, behoort deze smakelijke fruitdrank tot het A-merk DubbelFrisss, dat garant staat voor kwaliteit en smaak. Deze functionele productnaam 'boost' zegt alles; het is ontworpen om je zintuigen te prikkelen en je een lekker opkikkertje te geven. Bewaar en gebruik DubbelFrisss Boost Hoewel DubbelFrisss Boost Appel & Zwarte Bes niet onder de traditionele houdbare producten valt, is het belangrijk om de 1,5-liter doos op een koele en droge plaats te bewaren, uit de buurt van direct zonlicht. Dit zorgt ervoor dat je tot de laatste druppel van de pure en frisse smaak kunt genieten. Bewaar het na openen altijd in de koelkast om de optimale smaak te behouden en consumeer het binnen enkele dagen voor de beste kwaliteit en frisheid. Meer over DubbelFrisss Boost Als je openstaat voor nieuwe smaken of alternatieven zoekt binnen het ruime assortiment van frisdranken, zijn er genoeg opties. Probeer eens de verschillende varianten van DubbelFrisss met unieke combinaties van fruit, of ontdek andere merken met vergelijkbare smaakprofielen. De keuze is reuze! Wat jouw voorkeur ook is, met DubbelFrisss Boost Appel & Zwarte Bes breng je een fruitige en verfrissende variatie op tafel die niet alleen lekker is, maar je ook die welkome energieboost geeft.
  • "Drank op basis van vruchtensap en zuivel. Gezoet met suiker en zoetstof van natuurlijke oorsprong. Met toegevoegde vitamines, kort verhit"
inhoud en gewicht
1.5 Liter

ingrediënten

ingrediënten
Bronwater, vruchtensap uit concentraat 15% (appel 12%, aronia bes, kers 1,0%, aardbei 0,5%), vloeibare MELKbestanddelen (MELKpermeaat) 10%, suiker, ROOM 0,1%, voedingszuur (citroenzuur), stabilisator (pectine), aroma's, kleurend plantenextract (zwarte bes, wortel), zoetstof (steviolglycosiden uit Stevia), vitamines (B5, B6, B8), koolzuur (0,1%).
allergie-informatie

bevat: melk

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.1 gram

Koolhydraten 5.3 gram

Koolhydraten waarvan suikers 5.2 gram

Vet 0.02 gram

Vet waarvan verzadigd 0.01 gram

Zout 0.012 gram

bewaren

Na opening enkele dagen houdbaar in de koeling (max. 7°C)

gebruik

Gekoeld het lekkerst.

contactgegevens

RIEDEL EDE VRUCHTENSAPPEN

DubbelFrisss boost appel zwarte bes
2 . 19