kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

DubbelFrisss boost appel perzik

DubbelFrisss

2 . 19

1.5 Liter

Boost je dag met DubbelFrisss appel-perzik – pure verfrissing!

  • Frisse appel-perzik smaak
  • 1,5 liter verfrissing
  • A-merk kwaliteit

omschrijving

Ontdek de Verkwikkende Smaak van DubbelFrisss Boost Appel & Perzik Toe aan een frisse opkikker? Dan is de DubbelFrisss Boost Appel & Perzik de perfecte keuze voor jou! Met een unieke combinatie van het zoete van appel en het zwoele van perzik, brengt deze drank jouw smaakpapillen direct tot leven. Het is niet zomaar een drankje; het is een ervaring die zorgt voor een boost op elk moment van de dag. Als een A-merk staat DubbelFrisss bekend om zijn kwaliteit en innovatieve smaakcombinaties. De ruime netto-inhoud van 1.5 LTR zorgt ervoor dat je van elk verfrissend glas kunt genieten zonder snel zonder te zitten. Verpakt in een handige doos is deze boost appel-perzikdrank niet alleen lekker, maar ook gemakkelijk te bewaren en te serveren tijdens elke gelegenheid. Bewaar en gebruik DubbelFrisss Boost Appel & Perzik Hoewel DubbelFrisss Boost Appel & Perzik een houdbaar product is, geniet je het meeste van zijn volle smaak als je het koel en donker bewaart. Check de houdbaarheidsdatum op de verpakking om altijd te genieten van de beste kwaliteit frisdrank. Na opening is het aan te raden om de drank binnen enkele dagen te consumeren en altijd in de koelkast te bewaren. Zo blijft de smaaksensatie van appel en perzik in optimale conditie en heb je altijd een heerlijke boost binnen handbereik. Meer over DubbelFrisss Boost Appel & Perzik Zoek je naar meer variatie of nieuwsgierig naar andere smaken? DubbelFrisss heeft een breed assortiment waarmee je continu kunt variëren. Van traditionele fruitcombinaties tot verrassende nieuwe smaken, er is altijd een variant die bij jouw voorkeur past. En als je op zoek bent naar een drankje met een lagere suikerinhoud of iets zonder bubbels, bekijk dan ook eens de light varianten of de stille fruitdranken in het assortiment. Waar je ook voor kiest, met DubbelFrisss haal je kwaliteit en smaak in huis. Proef zelf de boost van appel en perzik en laat je verrassen door de frisheid van DubbelFrisss!
  • "Drank op basis van vruchtensap en zuivel. Gezoet met suiker en zoetstof van natuurlijke oorsprong. Met toegevoegde vitamines, kort verhit"
inhoud en gewicht
1.5 Liter

ingrediënten

ingrediënten
Bronwater, vruchtensap uit concentraat 15% (appel 14%, perzik 1,1%), vloeibare MELKbestanddelen (MELKpermeaat) 10%, suiker, ROOM 0,1%, voedingszuur (citroenzuur), stabilisator (pectine), natuurlijke aroma's, zoetstof (steviolglycosiden uit Stevia), vitamines (B5, B6, B8), koolzuur (0,1%).
allergie-informatie

bevat: melk

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.1 gram

Koolhydraten 5.3 gram

Koolhydraten waarvan suikers 5.2 gram

Vet 0.02 gram

Vet waarvan verzadigd 0.01 gram

Zout 0.012 gram

bewaren

Na opening enkele dagen houdbaar in de koeling (max. 7°C)

gebruik

Gekoeld het lekkerst.

contactgegevens

RIEDEL EDE VRUCHTENSAPPEN

DubbelFrisss boost appel perzik
2 . 19
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip