SPAR city jaardeals

makkelijk voor onderweg, maar natuurlijk ook voor thuis!

zoek jouw dichtstbijzijnde SPAR city

Wij hebben een aantal lekkere deals voor je geselecteerd! Makkelijk mee te nemen voor onderweg, maar natuurlijk ook voor thuis! Speciaal voor het ontbijt, de lunch, de lekkere trek en natuurlijk voor in de avond. 

vandaag voor 10:00 uur besteld, vandaag geleverd

bestel eenvoudig je boodschappen online bij SPAR.

blijf op de hoogte van SPAR

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste acties en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

de beste deals voor elk moment

Bij SPAR vind je de beste deals voor elk moment van de dag! Ben je ’s ochtends onderweg naar je werk en heb je snel iets lekkers nodig om wakker te worden? Dan kies je misschien voor de deal met een croissantje en een verse sap of vifit! De croissantjes worden elke dag vers gebakken voor onze ambachtelijke bakker uit de buurt en de sapjes worden vers geperst. Trek in een goede bak koffie in de ochtend. Dan kun je de koek met warme drank kiezen. 

SPAR city winkels

De SPAR city winkels vind je in binnensteden door heel het land. De SPAR city winkels bieden een compleet assortiment. Je vindt er ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei lekkers om direct van te genieten. Als het je ontbreekt aan tijd of zin om te koken, biedt SPAR city veel producten waarmee je toch snel een gezonde, smakelijke maaltijd op tafel zet. Zoek hier jou dichtstbijzijnde SPAR city winkel.

wil je niks missen?

Bij elke SPAR formule zijn er verschillende acties en aanbiedingen te vinden. Wil jij op de hoogte blijven van de smakelijkste aanbiedingen en de lekkerste recepten van SPAR city winkels? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Voer de postcode van jouw favoriete city winkel in en ontvang wekelijks helemaal op maat de nieuwsbrief in je inbox.