kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Gwoon meringuerol

Gwoon

4 . 99

400 Gram

Ontdek g'woon de hemelse zoetheid in onze meringuerol

  • Luchtige Gwoon meringuerol
  • 400g zoete verwennerij
  • Praktisch verpakt in doos

omschrijving

Geniet van de Gwoon hemelse meringuerol! Zoek je naar iets bijzonders om je desserttijd te verrijken? Kies voor de Gwoon meringuerol, een zoete verleiding die je zintuigen zal prikkelen en je dessertervaring onvergetelijk zal maken. Deze overheerlijke traktatie van het betrouwbare huismerk Gwoon komt in een netto-inhoud van 400 gram en wordt geleverd in een praktische doos. De meringuerol, bekend om zijn hemelse textuur en delicieuze smaak, is de perfecte afsluiter van elke maaltijd. Bewaar en gebruik de meringuerol Hoewel de verleiding groot is de meringuerol direct op te eten, kun je hem ook bewaren voor een later moment. Bewaar de rol op een koele en droge plaats, ver weg van direct zonlicht, om de kwaliteit en de heerlijke smaken te behouden. De verpakking zorgt ervoor dat je de meringuerol gemakkelijk kunt opbergen en bewaren. Geniet wanneer je maar wilt van deze lekkernij, bij de koffie of als dessert. Meer over de meringuerol Is de meringuerol niet precies wat je zoekt, of wil je variëren? Geen zorgen, er zijn genoeg alternatieven die je kunt proberen. Denk bijvoorbeeld aan andere zoetigheden zoals chocoladerollen of slagroomtaarten. Of, als je iets lichter wilt, wat dacht je van een fruitige pavlova? Wat je keuze ook is, met Gwoon haal je een kwaliteitsproduct in huis dat garant staat voor genieten bij elke hap. Trakteer jezelf en je dierbaren op iets speciaals met de Gwoon meringuerol en maak van elk dessertmoment een feest.
  • Schuimgebak gevuld met 18% slagroom, 11% aardbeiensaus en 4% witte chocoladestukjes, diepvries.
inhoud en gewicht
400 Gram

ingrediënten

ingrediënten
56% eiwitschuim (suiker, gepasteuriseerd SCHARRELKIPPENEI-EIWIT, gedroogd SCHARRELKIPPENEI-EIWIT, stabilisator: E415, zuurteregelaar: E330), 18% slagroom (MELK), 11% aardbeiensaus (64% aardbei, suiker, geleermiddel: E440, maïsbloem, zuurteregelaar: E330), water, 4% witte chocolade (suiker, cacaoboter*, MELKPOEDER, emulgator: lecithinen (SOJA)), gedeeltelijk geharde palmolie, suiker, stabilisator: E420/E460/E465, emulgator: E322 (SOJA)/E471/E472b, natriumcaseïnaat (MELK), zuurteregelaar: E331/E340, aroma, zout, kleurstof: E160a. * = Rainforest Alliance gecertificeerd. Lees meer op www.ra.org. Dit product kan sporen van NOTEN bevatten.
allergie-informatie

bevat: ei, melk, noten, soja

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 2.48 gram

Koolhydraten 44.21 gram

Koolhydraten waarvan suikers 43.8 gram

Vet 11.2 gram

Vet waarvan verzadigd 8.03 gram

Zout 0.13 gram

bewaren

In koelkast (+7°C): 48 uur. In vriezer * (-6°C): 1 week. In vriezer ** (-12°C): 3 weken. In vriezer *** (-18°C): ten minste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw inv

contactgegevens

Frio Food B.V. DIEPVRIES

extra informatie

Gwoon meringuerol diepvries



Gwoon meringuerol
4 . 99
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip