kies je deal

op ieder moment van de dag

Wij hebben een aantal lekkere kies je deals voor je geselecteerd! Makkelijk mee te nemen voor onderweg en natuurlijk ook voor thuis! Speciaal voor het ontbijt, de lunch, de lekkere trek en natuurlijk voor in de avond.

koek + verse sap

Heb je lekkere trek? Deze lekkere deal stilt je trek op ieder moment van de dag! Zelf geperste SPAR sinaassappelsap van 250 ml.

croissant + verse sap of vifit

Begin de dag met een roomboter of meergranen croissant met verse sap of Vifit. Zelf geperste SPAR sinaassappelsap 250 ml en Vifit 500 ml.

vers belegd broodje + verse sap

Vers belegd broodje met verse SPAR sinaassappelsap en 250 ml. Excl. statiegeld.

pizza slice + drankje

Lekker snacken met 'n pizza slice en Coca Cola, Fanta, Sprite, Lipton, Spa 500 ml. Chocomel 300 ml. SPAR sinaassappelsap en Red Bull 250 ml. Excl. statiegeld.

maaltijd salade + smoothie of drankje

Een gezonde keuze! Coca Cola, Fanta, Sprite, Lipton, Spa 500 ml. Chocomel 300 ml. SPAR sinaassappelsap en Red Bull 250 ml. Excl. statiegeld.

hé ik ben je lunch

✓ vers belegde broodjes vanaf € 3 ✓ bezorgd vanaf € 15 ✓ GRATIS bezorgd vanaf € 50 ✓ iDEAL creditcard of op rekening

bestel je lunch

de beste deals voor elk moment

Bij SPAR vind je de beste deals voor elk moment van de dag! Ben je ’s ochtends onderweg naar je werk en heb je snel iets lekkers nodig om wakker te worden? Dan kies je misschien voor de deal met een croissantje en een verse sap of vifit! De croissantjes worden elke dag vers gebakken voor onze ambachtelijke bakker uit de buurt en de sapjes worden vers geperst. Trek in een goede bak koffie in de ochtend. Dan kun je de koek met warme drank kiezen. 

SPAR city winkels

De SPAR city winkels vind je in binnensteden door heel het land. De SPAR city winkels bieden een compleet assortiment. Je vindt er ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei lekkers om direct van te genieten. Als het je ontbreekt aan tijd of zin om te koken, biedt SPAR city veel producten waarmee je toch snel een gezonde, smakelijke maaltijd op tafel zet. Zoek hier jou dichtstbijzijnde SPAR city winkel.

wil je niks missen?

Bij elke SPAR formule zijn er verschillende acties en aanbiedingen te vinden. Wil jij op de hoogte blijven van de smakelijkste aanbiedingen en de lekkerste recepten van SPAR city winkels? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Voer de postcode van jouw favoriete city winkel in en ontvang wekelijks helemaal op maat de nieuwsbrief in je inbox.

recalls Daily Chef andijvie stamppot met gehaktballetjes,Bio hapje appel perzik banaan 6+, Chefaid nylon bakspatel, Brabantse Metworst, Lay’s Oven Baked Roasted Paprika, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier