zo kom jij de herfst wel door...

je vindt het bij SPAR

pompoen is dé herfsttopper

bekijk alle aanbiedingen

hachee is dé herfsttopper

bekijk alle aanbiedingen

in de herfst ontdek je nieuwe geuren, kleuren en smaken

it’s the time of the season
De herfst is een bijzonder jaargetijde. De ene dag haal je een nat pak, terwijl je de andere dag geniet van een prachtige Indian Summer. Je kunt de herfst maar het beste omarmen. Geniet van een najaarswandeling. In het bos vind je de  mooiste kleuren aan de bomen. Maar ook de geuren die je ruikt zijn typisch voor de herfst: mos, natte bladeren en paddenstoelen. Juist nu is de tijd gekomen om die heerlijke herfstwijnen te drinken. Rode wijnen met de geur van cederhout en specerijen. Of juist kruidige witte wijnen. Allebei zijn ze heerlijk om te schenken bij typische stoofgerechten, zoals coq au vin of boeuf bourguignon.

ga maar even zitten
Herfstwijnen zijn niet zo ongecompliceerd en fris als de zomerse wijnen en zeker niet zo zwaar als de winterse knallers. Het zit er precies tussenin. En om daar optimaal van te genieten, kun je het best de tijd nemen voor een glas herfstwijn. Dus pak je lievelingsstoel. Open die fles. En ga op zoek naar alle smaken die je kunt ontdekken in jouw glas.

Indian summer: ultiem genieten. Het is zonnig en de luchten zijn blauw, maar tegelijkertijd verkleuren de blaadjes aan de bomen.

Terugroepactie | Kips Vega Paté