2e SPAR city in Enschede

dinsdag 16 januari 2018

Waalwijk, 16 januari 2018 - 25 januari aanstaande opent Pim Meijer een tweede vestiging van SPAR city aan de Heurne in Enschede.

Dit wordt de tweede winkel volgens het SPAR city concept voor Pim Meijer. Eerder opende deze ondernemer al een succesvolle SPAR city in Enschede aan de Marktstraat.

Het aanbod van een SPAR city richt zich voor een groot deel op passanten en biedt een assortiment met vele verse en gemaksproducten. Uiteraard bieden zij ook veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met wat lekkers erbij. Zoals in elke SPAR city, zullen er ook in deze SPAR City speciale mealdeals zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd. Kortom; alles voor de dagelijkse boodschap is voorhanden.

 

Oorsprong

SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richtte SPAR zich met haar formules SPAR city, SPAR enjoy en SPAR express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en verblijvers.

SPAR ziet in Nederland ruimte voor ruim 100 SPAR city-winkels. De eerste vestiging opende in oktober 2010 aan de Glashaven in Rotterdam. Ook in 2018 zullen er weer volop SPAR city-winkels door het land geopend gaan worden.

De ondernemer

Ondernemer Pim Meijer is enthousiast over de nieuwe locatie die, nog meer als de huidige Spar City winkel, gericht zal zijn op passanten in de Enschedese binnenstad. De binnenstad van Enschede bloeit en ontwikkeld zich enorm positief. Steeds meer consumenten weten de stad te vinden en waarderen het steeds uitgebreidere aanbod. De Heurne is een aantrekkelijke winkelstraat waar het aanbod steeds beter wordt. Met de ontwikkelingen rondom de Performance Factory wordt de Heurne in grotere mate een toegang tot de binnenstad van Enschede.